1 Persoons Hoogwerkers

Actieve filters
  • 40.000+ artikelen uit voorraad leverbaar
  • 6 dagen p/week op locatie bezorgd
  • Gratis advies, bel of chat met ons
  • Betalen op rekening
  • 40.000+ artikelen uit voorraad leverbaar
  • 6 dagen p/week op locatie bezorgd
  • Gratis advies, bel of chat met ons
  • Betalen op rekening

1 persoons hoogwerker kopen

Bij Hijswinkel vindt u alles op het gebied van hijsen. Onze 1 persoons hoogwerkers zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. In wezen zorgt iedere hoogwerker ervoor dat u en uw medewerkers veilig op hoogte kunnen werken. Een 1 persoons hoogwerker is in veel gevallen verplicht. De werknemer dient gezekerd te werken om veilig te werken op hogere locaties. Hoogwerkers zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten verkrijgbaar. Wij voorzien u graag van advies op maat.

Ruime keuze aan 1 persoons hoogwerkers

U heeft een ruime keuze aan nieuwe 1 persoons hoogwerkers. Deze worden veel gebruikt in de bouw en in de industrie. Er zijn veel verschillende soorten hoogwerkers om uit te kiezen vanwege de diverse werkzaamheden waarvoor ze worden gebruikt. Bij Hijswinkel kiest u uit een uitgebreid aanbod van deze verschillende soorten hoogwerkers.

ALU-personenliften

Vanaf een hoogte van twee meter of hoger wordt het gevaarlijk om een ladder te gebruiken. Ongevallen met ladders komen van alle valincidenten statistisch gezien het meest voor. Voor het vervangen van lampen, reparaties, schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden en installaties maakt u het best gebruik van onze ALU-personenliften.

Deze personenliften zijn efficiënt en duurzaam doordat ze weinig ruimte nodig hebben. De aluminium constructie maakt de liften licht, waardoor deze gemakkelijk kunnen worden getransporteerd en opgebouwd. De liften heffen tot 140 kg afhankelijk van het gekozen model. Gereedschappen en apparaten neemt u zonder problemen mee. Ook het gebruik als werkplatform is mogelijk. Voer alle werkzaamheden snel en veilig uit met een ALU-lift!

Hoogwerker voor 1 persoon

Voor de aanschaf van een masthoogwerker bent u bij Hijswinkel aan het juiste adres. Deze compacte en lichtgewicht hoogwerker voor 1 persoon is zeer geschikt voor het uitvoeren van een kleine(re) klus op een beperkte werkhoogte. Dankzij de compacte afmetingen kan deze hoogwerker goed in binnenruimten worden gebruikt. De reikwijdte maakt de masthoogwerker veelzijdiger dan een schaarhoogwerker. In bedrijfshallen en magazijnen wordt doorgaans gekozen voor een masthoogwerker door de non-marking banden.

FAQ