• Op voorraad? Voor 14:00 besteld, direct verzonden
  • Veilig & achteraf betalen
  • Gratis advies

Bestelling

Hijswinkel B.V. wil uiteraard dat u tevreden bent met de artikelen die u bij ons koopt. In het geval dat u toch niet tevreden bent met het artikel, dan kunt u bij Hijswinkel het artikel binnen 30 dagen retourneren. Ingangsdatum is de besteldatum van het artikel.

Hoe retourneren?

Stuur eerst een mail naar: info@hijswinkel.nl. Vermeld daarin om welk artikel het gaat (met of zonder certificaat). Maar ook graag het factuur- en pakbonnummer. Artikelen worden alleen geaccepteerd indien deze ongebruikt, onbeschadigd en in de originele staat en originele verpakking zijn. De pakbon of de factuur dient mee retour gestuurd te worden in de verpakking. Producten die speciaal besteld zijn op klantspecificaties worden niet retour genomen. Certificaat kosten & verzendkosten worden niet gecrediteerd. Samengestelde producten (bv ketting 2-sprongen) worden wel retour genomen maar hier worden wel retournamekosten doorberekend (40% van factuurbedrag).

Terugbetaling

Let op! We kunnen altijd pas de procedure voor een terugbetaling starten als uw retourzending bij ons magazijn binnen, geregistreerd en gecontroleerd is door ons personeel. U krijgt altijd via email een bevestiging van ontvangst van ons magazijn zodra uw retour binnen is. Dan storten we het bedrag dat u tegoed hebt terug op uw bankrekening na ontvangst en registratie van uw retour. De kosten voor uw retourzending dient u zelf betalen.