Over ons

Ons bedrijf

Welkom op Hijswinkel.nl, inmiddels de grootste webshop van Nederland en België in hijs- en hefmiddelen.

Bij Hijswinkel staan actuele technische kennis en veiligheid voorop. We geven gratis advies met kennis van zaken. We publiceren regelmatig (gratis) artikelen over veilig werken met hijsmiddelen en valbeveiliging. Schrijf u hierin voor de publicaties

Ook zijn wij ruim 20 jaar actief als bestuurslid van de EKH (Vereniging Erkende Keurbedrijven Hijs- en Hefmiddelen). EKH is erkend door de TCVT (Stichting Toezicht Certificatie Verticaal Transport). Deze stichting is door de overheid in het leven geroepen om toe te zien op veiligheid in de hijsbranche.

De kracht van Hijswinkel.nl

Bij Hijswinkel kennen we zeer korte communicatielijnen en de organisatie is uiterst plat. Geen verspilling van middelen door onder andere onnodige tussenopslag.

Door een uitgekiend en zeer doordacht logistiek concept in combinatie met slimme specialistische software leveren we A-merken tegen de meest scherpe prijzen. Resultaat:

  • 10.000+ terugkerende klanten.
  • 40.000+ producten
  • 6 dagen p/week op locatie bezorgd
  • Gedreven team met specialisten

Onze webshop

We staan met een team van gedreven specialisten dagelijks voor u klaar. U kunt ons zowel via de telefoon, mail, chat en whatsapp bereiken.

Sinds onze oprichting hebben we 1 doel: u positief verrassen!

We willen u graag als klant begroeten. Heeft u advies nodig?  Dat leveren we vrijblijvend en gratis. Bel 085-4013929 of mail naar tevredenklanten@hijswinkel.nl

Wij helpen u graag verder!

Wijnhold Wijnholds.

Hijswinkel BV

Hijswinkel pand Veenendaal