Hefgereedschappen

Bent u op zoek naar hefgereedschap van uitstekende kwaliteit, maar wilt u er niet teveel voor betalen? Dan bent u bij Hijswinkel aan het juiste adres.

Lees meer Minder

Voordelig hefgereedschap van kwaliteitsmerken bij Hijswinkel

Bent u op zoek naar hefgereedschap van uitstekende kwaliteit, maar wilt u er niet teveel voor betalen? Dan bent u bij Hijswinkel aan het juiste adres. Wij leveren hijsmiddelen en hefgereedschap van echte topmerken, maar dankzij een uitgekiend concept weten we de prijzen laag te houden.

Hefgereedschap van gerenommeerde merken

In onze webshop vindt u dommekrachten en hydraulische machineheffers en vijzels van gerenommeerde bijvoorbeeld Eller, een echt kwaliteitsmerk. Voor het echte grove werk leveren wij mechanische vijzels. Bij ons kunt u ook terecht voor hefgereedschap van Steerman. Heeft u een lift nodig om materiaal naar boven te brengen of voor het plaatsen van gipsplaten of luchtkanalen? Ook dan zit u goed bij Hijswinkel.

Goede kwaliteit, lage prijs

  • Voordelige prijzen vanwege ons uitgekiende concept.
  • Levering  vrijwel altijd binnen 24 uur mogelijk.
  • Ruim assortiment hefgereedschap van kwaliteitsmerken.

Contact opnemen met Hijswinkel

Neem gerust contact op met Hijswinkel bij vragen over ons hefgereedschap. Vul het contactformulier in of suur een e-mail. Ons e-mailadres is: info@hijswinkel.nl. We geven u graag deskundig en passend advies. Uiteraard geheel vrijblijvend.