MAxX hefmagneet TG
  • MAxX hefmagneet TG
  • MAxX hefmagneet TG
  • MAxX hefmagneet TG

MAxX hefmagneet TG

  • Ontworpen voor dunnere platen
  • Licht en compact
  • Geconcentreerde houdkracht
  • Waarschuwt voor ongunstige hijscondities
  • Veiligheidsfactor 3
Lees meer
HFM_ELHMTG-03
Aantal
Werklast (t) (vlak/rond)
Certificaat
In voorraad
€ 960,00
€ 816,00 excl btw
-15%

€ 987,36 incl btw

MaxX is de meest praktische, veilige en economische manier om ijzerhoudende ladingen, vloeren, rond, afgewerkt of ruw te behandelen. De last wordt met gemak van bovenaf gehesen, zonder vervorming of beschadiging.
Deze TG-versie is ontworpen voor het veilig hanteren van platen en buizen met geringe materiaaldiktes. Speciaal ontworpen poolstukken concentreren de magnetische flux en zorgen voor een lagere indringdiepte.

Geconcentreerde kracht
Gepatenteerd circuit Corona Neutra transporteert de magnetische flux alleen waar nodig, in de belasting. Dit zorgt voor consistente prestaties, afwezigheid van resterende magnetische aantrekkingskracht en voorkomt problemen van aangrenzende belastingen.

Betrouwbaarheid
MaxX waarschuwt u voor mogelijke gevaren. De "slimme hendel" neemt waar wanneer de belastingsomstandigheden niet optimaal zijn (ongebalanceerde belasting, onjuist materiaal, onjuiste dikte) en communiceert deze toestand door een sterke weerstand tegen activering te creëren. Je hebt altijd de zekerheid dat je goed beweegt.

Veiligheid op 360º
Het magnetische circuit is ontworpen om veilig te werken, zelfs in aanwezigheid van ladingen met oneffen oppervlakken (roest, verf, ruw). Elke lifter wordt onderworpen aan een test waarbij de kracht het drievoud moet genereren dat nodig is om de last op die plaat te heffen (verhouding 1:3).

Compact en licht
De afmetingen en het gewicht maken het mogelijk om in een kleinere manoeuvreerruimte te werken, waardoor de capaciteit van de kraan wordt gemaximaliseerd.

Slijtvastheid
De constructie uit één stuk (gepatenteerd) en de totale behandeling met nikkel maken MaxX bestand tegen mechanische spanning en corrosie. 5 jaar garantie.

 

Specificaties

Model WLL - vlak materiaal (ton) WLL - rond materiaal (ton) Min. dikte (mm) Max. diameter (mm) Max. lengte (mm) Gewicht (kg/stuk)
MaxX TG 150 150 50 8 240 1500 16
MaxX TG 300 300 100 10 290 2000 16
Merk
Categorie Hefmagneten