Grootste Webshop van NL en België in hijs- en hefmiddelen

 • Gratis advies, telefonisch bereikbaar
 • Ruim 40.000 artikelen uit vooraad leverbaar
 • 6 dagen p/week op locatie bezorgd
 • > 10.000 terugkerende klanten
 • Betalen op rekening
 • Grootste NL en BE webshop hijs- en hefmiddelen

Hijsjuk

Wiki

In ons assortiment hebben wij een uitgebreid aanbod hijsmaterialen, waaronder hijsjukken. Deze zijn uiteraard van hoge kwaliteit, omdat er op de werkvloer niets zo belangrijk is als veiligheid. Elke hijsjuk voldoet om die reden aan de strenge eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Bent u op zoek naar een hijsjuk, dan vindt u die ongetwijfeld bij Hijswinkel.

Altijd een hijsjuk voor uw situatie

Voor uw klus zoekt u naar een hijsjuk die aan diverse specificaties voldoet. Bij Hijswinkel bieden we de volgende hijsjukken aan:

 • Draaglast van 0,5 tot 10 ton
 • Diverse lengtes mogelijk
 • Hijsjukken incl. omvalbeveiliging

Ongeacht in welke industrie u werkzaam bent, Hijswinkel heeft ruim voldoende hijsjukken om aan uw vraag te voldoen. 

Meer informatie over hijsjukken

Voor ons volledige assortiment hijsjukken kunt u terecht in de webshop. Heeft u nog vragen over het kopen van een hijsjuk? Dan helpt één van onze medewerkers u graag verder. Voor direct telefonisch contact kunt u bellen naar 085 - 401 39 29.

Lees meer
Inklappen

Hijsjuk

 • € 337,00

  Hijsjuk, draaglast max. 0,5 ton. Met omvalbeveiliging (NEN- EN 13155), Nederlands fabrikaat. Berekening op basis van meest recente berekeningsmethodieken en normen. Fabricage met geavanceerde productietechnieken. Nederlandse Topkwaliteit voor een  zeer scherpe prijs.  Klik op "aanvraagformulier" om een hijsjuk geheel naar eigen wens samen te stellen.

  € 337,00
  In voorraad In voorraad
 • € 379,00

  Hijsjuk, draaglast max. 1 ton. Met omvalbeveiliging (NEN- EN 13155), Nederlands fabrikaat. Berekening op basis van meest recente berekeningsmethodieken en normen. Fabricage met geavanceerde productietechnieken. Nederlandse Topkwaliteit voor een  zeer scherpe prijs.  Klik op "aanvraagformulier" om een hijsjuk geheel naar eigen wens samen te stellen.

  € 379,00
  In voorraad In voorraad
 • € 500,00

  Hijsjuk, draaglast max. 2 ton. Met omvalbeveiliging (NEN- EN 13155), Nederlands fabrikaat. Berekening op basis van meest recente berekeningsmethodieken en normen. Fabricage met geavanceerde productietechnieken. Nederlandse Topkwaliteit voor een  zeer scherpe prijs.  Klik op "aanvraagformulier" om een hijsjuk geheel naar eigen wens samen te stellen..

  € 500,00
  In voorraad In voorraad
 • € 574,00

  Hijsjuk, draaglast max. 3,2 ton. Met omvalbeveiliging (NEN- EN 13155), Nederlands fabrikaat. Berekening op basis van meest recente berekeningsmethodieken en normen. Fabricage met geavanceerde productietechnieken. Nederlandse Topkwaliteit voor een  zeer scherpe prijs.  Klik op "aanvraagformulier" om een hijsjuk geheel naar eigen wens samen te stellen.

  € 574,00
  In voorraad In voorraad
 • € 753,00

  Hijsjuk, draaglast max. 5 ton. Met omvalbeveiliging (NEN- EN 13155), Nederlands fabrikaat. Berekening op basis van meest recente berekeningsmethodieken en normen. Fabricage met geavanceerde productietechnieken. Nederlandse Topkwaliteit voor een  zeer scherpe prijs.  Klik op "aanvraagformulier" om een hijsjuk geheel naar eigen wens samen te stellen.

  € 753,00
  In voorraad In voorraad
 • € 779,00

  Hijsjuk, draaglast max. 6,3 ton. Met omvalbeveiliging (NEN- EN 13155), Nederlands fabrikaat. Berekening op basis van meest recente berekeningsmethodieken en normen. Fabricage met geavanceerde productietechnieken. Nederlandse Topkwaliteit voor een  zeer scherpe prijs.  Klik op "aanvraagformulier" om een hijsjuk geheel naar eigen wens samen te stellen.

  € 779,00
  In voorraad In voorraad
 • € 1.016,00

  Hijsjuk, draaglast max. 8 ton. Met omvalbeveiliging (NEN- EN 13155), Nederlands fabrikaat. Berekening op basis van meest recente berekeningsmethodieken en normen. Fabricage met geavanceerde productietechnieken. Nederlandse Topkwaliteit voor een  zeer scherpe prijs.  Klik op "aanvraagformulier" om een hijsjuk geheel naar eigen wens samen te stellen.

  € 1.016,00
  In voorraad In voorraad
 • € 1.147,00

  Hijsjuk, draaglast max. 10 ton. Met omvalbeveiliging (NEN- EN 13155), Nederlands fabrikaat. Berekening op basis van meest recente berekeningsmethodieken en normen. Fabricage met geavanceerde productietechnieken. Nederlandse Topkwaliteit voor een  zeer scherpe prijs.  Klik op "aanvraagformulier" om een hijsjuk geheel naar eigen wens samen te stellen.

  € 1.147,00
  In voorraad In voorraad