• Op voorraad? Voor 14:00 besteld, direct verzonden
  • Veilig & achteraf betalen
  • Gratis advies
Deltalock Ladingspanner, grade 100
  • Deltalock Ladingspanner, grade 100

Deltalock Ladingspanner, grade 100

  • Geschikt voor het veilig zekeren van zware ladingen tijdens transport.
  • Door het ratelmechanisme is de spankracht afstelbaar.
  • Vervaardigd uit hoogwaardig staal van grade 100.
  • Op maat gemaakte oplossing nodig? Neem contact met ons op.
  • Conform EN 12195-3.
Type haak
Diameter (mm)
Certificaat

€ 54,09
€ 43,27
-20%
€ 52,36 incl. btw
In voorraad
RS_DL10-08.I

De Deltalock ladingspanner is dé oplossing voor het veilig zekeren van zware ladingen. Deze ladingspanner is gemaakt van hoogwaardig grade 100 staal, wat garant staat voor een optimale sterkte en duurzaamheid. Daardoor is hij uitermate geschikt voor het zekeren van zware ladingen, zoals stalen balken en betonplaten, en verkleint de kans op schade aan de lading tijdens het transport.

Ladingspanners werken met behulp van een ratelmechanisme dat zorgt voor een veilige en strakke bevestiging van de lading. Het ratelmechanisme maakt het mogelijk om de spankracht gemakkelijk aan te passen en indien nodig te verhogen. Hierdoor is het mogelijk om de lading veilig te vervoeren, zonder dat deze gaat schuiven of kantelen. De Deltalock ladingspanners zijn voorzien van verstelbare ogen welke gemakkelijk aan te passen zijn aan de specifieke afmetingen van de lading, waardoore en optimale en veilige bevestiging mogelijk is. Verder is hij voorzien van uitdraaibeveiliging, waardoor de spanner niet loskomt tijdens transport en de lading veilig blijft.

Zelf samenstellen

Een van de grote voordelen van de Deltalock ladingspanners is dat deze volledig aanpasbaar zijn aan uw specifieke wensen en behoeften. U kunt zelf de diameter van de ketting kiezen, het type haken selecteren en een sjorketting erbij kiezen die het beste past bij uw toepassing. Hierdoor kunt u de perfecte ladingspanner samenstellen voor uw specifieke situatie.

Als u op zoek bent naar een specifieke combinatie die niet beschikbaar is in ons standaard assortiment, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan altijd klaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden die aan uw specifieke behoeften voldoen.

Onderdelen

De ladingspanner kan geheel naar wens samengesteld worden. Standaard bieden wij de ratelspanner samengesteld aan met de volgende onderdelen:

Specificaties

Artikelcode Ketting Ø (mm) Sjorcapaciteit (daN) Lengte (mm) Gewicht (kg)
RS_DL10-8 8 5.000 340 - 500 3,7
RS_DL10-10 10 8.000 365 - 520 5,9
RS_DL10-13 13 13.400 365 - 520 9,4
pdf Specificaties
Delta Ratelspanners
Grootte 0

Product

SKU
RS_DL10-08.I
Gewicht
4 kg

Eigenschappen

Klasse kettingwerk
Grade 100