Liften

Met materiaalliften van Hijswinkel verplaatst u moeiteloos allerlei lasten. Daarnaast is een materialenlift ook geschikt voor de montage en installatie van o.a. pijpleidingen, gipsplaten, luchtkanalen, balken, elektromotoren en verlichtingsarmaturen.

Lees meer Minder
Actieve filters
  • 40.000+ artikelen uit voorraad leverbaar
  • 6 dagen p/week op locatie bezorgd
  • Gratis advies, bel of chat met ons
  • Betalen op rekening
  • 40.000+ artikelen uit voorraad leverbaar
  • 6 dagen p/week op locatie bezorgd
  • Gratis advies, bel of chat met ons
  • Betalen op rekening

Soorten materiaalliften

Hijswinkel levert diverse materiaalliften van het merk Sumner, zoals een gipsplatenlift, hijslist, bouwlift en kanaallift.

Gipsplatenlift

Met een gipsplatenlift plaatst u snel en veilig gipsplaten met een maximum gewicht van 70 kg tot een maximale hoogte van 3,4 of 4,5 meter. De solide lichtgewicht gipsplaatlift van Hijswinkel kunt u zonder gereedschap in elkaar zetten. De lier is met twee snelheden te bedienen en voor de installatie van gipsplaten kan de lift 65 graden kantelen. De gipsplaat lift is ook geschikt voor het plaatsen van luchtkanalen.

Hijslift

Onze Sumner hijslift is een van de meest veelzijdige liften voor industriële en zakelijke toepassingen. Deze compacte en stabiele materiaallift is standaard voorzien van een wielremset en dubbele mastsectie. Deze Sumner lift is erg geschikt om o.a. pijpleidingen, luchtkanalen, cementzakken, balken, elektromotoren en verlichtingsarmaturen te verplaatsen en te installeren.

Bouwlift

Onze Sumner bouwlift is een zeer compacte lift met een hoogtebereik van 3,65 en 4,9 meter. Het draagvermogen is 200 kg. Deze materiaallift is gemakkelijk wendbaar en door één persoon te bedienen. Met omgekeerde vorken heeft deze materiaallift voor de bouw een hoogtebereik van 3,95 en 5,16 meter.

Kanaallift

De kanaalliften van Hijswinkel zijn van het merk Sumner. Onze gegalvaniseerde materiaalliften hebben geen losse onderdelen of gereedschap en de omkeerbare vorken zijn eenvoudig te verplaatsen voor extra hoogte. Met speciale rollen kan de lift ronddraaien. Enkele modellen zijn ook leverbaar met zijsteunen of stabilisatoren die u gemakkelijk neerklapt en vastklikt. De lift is met een druk op de knop te vergrendelen in de opgeslagen positie. Compacte opslag is mogelijk door de vorken te verwijderen.

Meer informatie

Neem voor meer informatie of vragen over een materiaallift kopen, materiaallift afmetingen of de materiaallift prijzen gerust contact met Hijswinkel op via 085-4013929 of info@hijswinkel.nl.