Voor Camlok hijsmiddelen en platenklemmen gaat u naar Hijswinkel

Bent u op zoek naar Camlok hijsmiddelen, dan bent u bij Hijswinkel aan het juiste adres. In onze webshop vindt u verscheidene platenklemmen van dit Engelse kwaliteitsmerk. Ook leveren wij balkenklemmen en pijphaken. Wat u ook moet hijsen en hoe zwaar het ook is, Hijswinkel heeft Camlok hijsmiddelen in het assortiment met verschillende jaw-openingen en voor uiteenlopende werklasten.

Camlok hijsmiddelen

Camlok is een vooraanstaande producent van platenklemmen en andere hijsmiddelen. De producten zijn makkelijk te onderhouden en te repareren, waardoor ze nóg langer meegaan. De platen- en balkenklemmen van Camlok voldoen aan alle Europese en internationale standaarden. Ook is het bedrijf BSI gecertificeerd en is het aangesloten bij Lifting Equipment Engineers Association.

Voordelen van Hijswinkel

  • Camlok distributeur met kennis van zaken.
  • Scherp geprijsde Camlok hijsmiddelen.
  • Bestellingen vrijwel altijd binnen 24 uur geleverd.

Heeft u nog vragen?

Wij leveren alle Camlok hijsmiddelen uit ons assortiment direct uit voorraad. U heeft uw bestellingen dus altijd snel in huis. Heeft u nog vragen over een van de Camlok klemmen of haken? Vul dan het contactformulier in of stuur een e-mail naar: info@hijswinkel.nl.

Camlok hijsmiddelen