Laag geprijsde kwaliteitskettingtakel (1-20 ton) bij Hijswinkel

Zoekt u een kettingtakel om lasten van 1, 10 of wel 20 ton op te hijsen? Die bestelt u snel, goedkoop en gemakkelijk bij Hijswinkel! We hebben een breed assortiment hef- en hijsmiddelen van hoge kwaliteit die voldoen aan alle wettelijke verplichtingen. Vanwege ons uitgekiende concept kunnen we u onze kettingtakel ook nog eens tegen een lage prijs aanbieden!

Handkettingtakels van 0,25 tot 20 ton

Bij Hijswinkel kunt u terecht voor een Eller handkettingtakel van 0,25 of 0,5 ton, maar ook van 1 t/m 20 ton. Ook leveren we de lichtgewicht Nitchi handkettingtakels die geschikt zijn voor lasten van van 0,5 t/m 3,2 ton. De CM handkettingtakel van 0,5 tot 10 ton heeft een uniek handwieldeksel. Daardoor kunt u de kettingtakel 360° draaien, zodat u aan elke kant kunt werken.

Elektrische kettingtakel

Onze elektrische kettingtakels zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en zijn van verschillende merken. We leveren elektrische takels van de kwaliteitsmerken CM, Hitachi, Nitchi en Yale. Sommige kettingkabels zijn geschikt voor lasten kleiner dan 1 ton, andere heffen lasten to wel 30 ton.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de kettingtakels vanaf 1 ton in ons assortiment? Vul dan gerust het contactformulier in of e-mail ons op info@hijswinkel.nl. Wij adviseren u graag!

kettingtakel 1 ton

  • 40.000+ artikelen uit voorraad leverbaar
  • 6 dagen p/week op locatie bezorgd
  • Gratis advies, bel of chat met ons
  • Betalen op rekening