Elektrische of handmatige hijslieren

Hijswinkel is uw specialist op het gebied van hijsmiddelen. Ook voor geschikte hijslieren kunt u bij ons terecht. Wij leveren zowel elektrische, als handmatige modellen voor al het werk dat gedaan moet worden. 

Handlieren

Hijswerk waar de lier geen volledige slag kan maken? Dan is de handlier het juiste middel. Bij Hijswinkel vindt u de beste handlieren voor dakmontage of met een ratelslinger. De keus is afhankelijk van het werk dat u met de hijslieren moet verrichten.

De handlieren voor dakmontage kennen een hijscapaciteit tot wel 2000 kg. Voor deze hijslieren is bijna niets te zwaar. Door de volledige afscherming van onderdelen maken regen en vuil geen kans. Daarom zijn deze handlier perfect voor buitenwerk. Mocht u echter niet of weinig te maken krijgen met dakmontage, dan biedt Hijswinkel u handlieren met een ratelslinger. Deze hijslieren zijn perfect voor plaatsen waar er geen volledige slag gemaakt kan worden. Ook deze industriële handlier heeft een grote hijscapaciteit van wel 1000 kg.

Elektrische lieren

Elektrische hijslieren maken het werk nog een stuk eenvoudiger. Bij Hijswinkel kunt u terecht voor bijvoorbeeld elektrische minilieren, maar ook CM E-Winch trommellieren maken deel uit van het assortiment. Deze industriële hijslieren zijn voor veel doeleinden geschikt en hebben een ingebouwde rem motor. Eveneens beschikken deze elektrische hijslieren over een veiligheidsrem bij stroomuitval.

Vragen?

Wilt u meer weten over onze hijslieren of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 085 – 40 13 929.

hijslieren