Elektrische of handmatige hijslieren

Hijswinkel is uw specialist op het gebied van hijsmiddelen. Hijswerk waar de lier geen volledige slag kan maken? Dan is de handlier het juiste middel. Bij Hijswinkel vindt u de beste handlier voor het werk dat gedaan moet worden. Want u wilt uw klanten snel en gemakkelijk helpen. Hijswinkel biedt hiervoor de juiste middelen.

De handlier voor dakmontage

Bij Hijswinkel vindt u de perfecte handlier voor dakmontage. Met een hijscapaciteit tot 2000 kg is bijna niets te zwaar. Daarnaast is de trommel gesplitst waardoor er twee kabels op kunnen. Door de volledige afscherming van onderdelen maken regen en vuil geen kans. Daarom is deze handlier perfect voor buitenwerk.

De handlier met ratelslinger

Mocht u niet of weinig te maken krijgen met dakmontage, dan biedt Hijswinkel u een handlier met ratelslinger. Deze lier is perfect voor plaatsen waar er geen volledige slag gemaakt kan worden. Ook deze industrie handlier heeft een grote hijscapaciteit: 1000 kg.

Direct handlieren bestellen?

Om gelijk een bestelling te plaatsen kunt u terecht in onze webshop. Daar vindt u overigens meer specificaties van de handlieren van het merk TIGER. Heeft u andere vragen? In dat geval kunt u het contactformulier invullen. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen over handlieren te beantwoorden. We horen graag van u!

handlier

  • 40.000+ artikelen uit voorraad leverbaar
  • 6 dagen p/week op locatie bezorgd
  • Gratis advies, bel of chat met ons
  • Betalen op rekening