Loopkatten van hoge kwaliteit bestellen bij Hijswinkel

Wilt u een loopkat monteren in uw werkplaats? Hijswinkel heeft verschillende voordelig geprijsde loopkatten in het assortiment.

Mechanische- en elektrische loopkatten

De loopkatten hebben een lage inbouwhoogte. Ook kunt u ze voor verschillende balkbreedtes verstellen. Daardoor zijn ze in vrijwel elke werkplaats moeiteloos te monteren. Elke loopkat heeft gesmeerde kogellagers voor een lage rolweerstand, waardoor de loopkat soepel rijdt. Naast mechanische loopkatten leveren we ook de elektrische loopkatten van Hitachi. Hijswinkel is een EKH keurbedrijf. Ook voor inspecties kunt u bij ons terecht.

Loopkat bestellen bij Hijswinkel

Loopkatten bestelt u bij Hijswinkel, want bij ons vindt u alleen hijs- en hefmiddelen van hoge kwaliteit, en dat voor lage prijzen. Daarnaast kunt u er bij ons vanop aan dat u uw loopkat snel in gebruik kunt nemen. Omdat we alles direct uit voorraad leveren, heeft u uw bestelling vaak al binnen 24 uur in huis. De betaling is ondergebracht bij Multisafepay: gemakkelijk en veilig.

Heeft u nog vragen?

Neem gerust contact met ons op als u nog vragen heeft over de mechanische of elektrische loopkatten in onze webshop. Vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar: info@hijswinkel.nl.

loopkatten

  • 40.000+ artikelen uit voorraad leverbaar
  • 6 dagen p/week op locatie bezorgd
  • Gratis advies, bel of chat met ons
  • Betalen op rekening