Hoogwaardige sjorbanden en spanbanden

Voor sterke sjorbanden en spanbanden bent u bij Hijswinkel zeker aan het juiste adres. Wij zijn een specialist in hijsmiddelen en hebben voor elke hijsklus een passende oplossing. Onze vele jaren ervaring en kennis hebben we gecombineerd in een breed assortiment. Een assortiment waarin enkel hijsmiddelen van de allerhoogste kwaliteit een plek hebben weten te bemachtigen.

Kwaliteit staat voorop

Sjorbanden en spanbanden moeten uw lading goed bij elkaar houden. U moet erop kunnen vertrouwen dat u veilig kunt hijsen, zonder dat er ongelukken gebeuren. De sjorbanden en spanbanden uit ons assortiment zijn onder andere gemaakt van hoogwaardig geweven polyester geheel volgens de EN-12195-2. Sjorbanden en spanbanden van Hijswinkel zijn leverbaar met en zonder spitshaken en met een sterkte tot 5000 daN.

Onze voordelen

Hijswinkel levert snel en voordelig en voorziet u van technisch advies indien nodig. Bestellen van sjorbanden en spanbanden kan eenvoudig online, met vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op: 085 – 401 39 29 of maak gebruik van ons contactformulier om uw vraag over sjorbanden en spanbanden te stellen. 

sjorband spanband