Solide bovenloopkraan

Hijswinkel is een expert op het gebied van hijsmiddelen. Ook voor het verplaatsen van (zeer) zware goederen over grote reikwijdtes hebben wij de perfecte bovenloopkraan in huis. Ze zijn echter niet allemaal hetzelfde. Er zijn verschillende soorten bovenloopkranen die elk hun eigen toepassingen en gebruiksomstandigheden hebben.

Bovenloopkraan toepassingen

Brugkranen, zoals een bovenloopkraan ook weleens genoemd wordt, zijn kranen met parallelle loopbanen. Er loopt een takel langs de brug tussen deze loopbanen. Er zijn verschillende bouwvormen per bovenloopkraan mogelijk, zodat u de meest optimale hijshoogte heeft en het grootst mogelijke werkbereik. Hijswinkel levert u graag een Demag bovenloopkraan met een werklast tussen 3,2t, 5t en 10t. Naast de standaard onderdelen zijn extra opties mogelijk. De prijzen van onze bovenloopkranen zijn afhankelijk van de combinatie tussen werklast en extra opties.

Meer weten?

Bent u benieuwd naar de bovenloopkranen van Hijswinkel of wilt u advies over uw project? Dan staan wij voor u klaar. Ook beantwoorden we met plezier de specifieke vragen die u wellicht over een bovenloopkraan heeft. Bel of mail ons en we helpen u verder.

Bovenloopkraan