Harnasgordels, bootstoeltjes en redding banden

Bij het werken op hoogte gaat veiligheid voor alles. Bij Hijswinkel begrijpen we dat. Wij hebben daarom een ruim assortiment harnasgordels en andere artikelen voor u geselecteerd. De harnasgordels zijn stuk voor stuk uitgebreid getest en bieden de betrouwbaarheid en veiligheid die u zoekt. Verkrijgbaar in vele uitvoeringen.

De beste valbeveiliging

Hijswinkel gaat voor kwaliteit. Dat ziet u terug in onze producten. De betrouwbare harnasgordels zijn verkrijgbaar met enkel borstlussen en borst-/beenbanen, maar ook met onder meer een zitgordel, D-ringen op de rug en voorzijde of specifieke borstbescherming voor dames. Het aanbod veiligheidsharnassen van Hijswinkel is bijzonder uitgebreid en kent voor veel gevallen de perfecte oplossing. Verkrijgbaar als losse gordels of als complete valbeveiligingssets van gerenommeerde en betrouwbare merken.

Bijzonder uitgebreid

Ook bootmanstoeltjes en -zitjes of afdaal- of redding banden die u gebruikt in combinatie met valharnassen zijn in ons uitgebreide assortiment opgenomen. Vragen over een harnas of technisch advies op maat? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar: 085 – 401 39 29. 

harnas

  • 40.000+ artikelen uit voorraad leverbaar
  • 6 dagen p/week op locatie bezorgd
  • Gratis advies, bel of chat met ons
  • Betalen op rekening