• Op voorraad? Voor 14:00 besteld, direct verzonden
  • Gratis binnen 30 dagen retourneren
  • Veilig & achteraf betalen
  • Gratis advies

Gunnebo hijskettingen

Wie snel, eenvoudig en veilig wil hijsen, kiest voor Gunnebo hijskettingen. Bij Hijswinkel doen we ons best u een zo breed mogelijk aanbod te bieden. Van hijskettingen tot hijsogen, schalmen en haken, Gunnebo overtreft uw verwachtingen.

De mogelijkheden

Gunnebo hijskettingen zijn verkrijgbaar als enkele ketting, maar ook 2-sprong en 4-sprong Gunnebo hijskettingen zijn bij ons verkrijgbaar. Ze kennen een capaciteit van 1,6 ton bij een enkele ketting tot wel 17 ton bij de 4-sprong Gunnebo hijskettingen. Alle ketting kennen een Grade 100 gradatie en zijn speciaal ontwikkeld om gemakkelijk zware lasten te hijsen. Bestelt u ze bij Hijswinkel, dan heeft u ze snel en voordelig in huis.

Eenvoudig bestellen

Bij Hijswinkel bieden we u naast goede producten ook graag een goede service. Wij zorgen dat u Gunnebo hijskettingen gemakkelijk bij ons kunt bestellen en dat het bestelproces zonder problemen verloopt. Dankzij onze grote voorraad kunnen we altijd snel leveren. Het is ook niet voor niets dat vele klanten regelmatig bij ons terugkeren. Wilt u ook kwaliteit ervaren? Bestel dan nu uw Gunnebo hijskettingen bij Hijswinkel.