• Op voorraad? Voor 14:00 besteld, direct verzonden
  • Gratis binnen 30 dagen retourneren
  • Veilig & achteraf betalen
  • Gratis advies

Snel en eenvoudig Gunnebo hijsmiddelen bestellen bij Hijswinkel

Heeft u snel Gunnebo hijsmiddelen nodig? Bestel uw hijskettingen dan bij Hijswinkel. Wij kunnen u korte levertijden garanderen omdat we direct uit voorraad leveren.

Gunnebo hijskettingen en hijsmiddelen

Alle Gunnebo hijsmiddelen, zoals hijskettingen en lasthaken, worden in het Zweedse Växjö geproduceerd en gemonteerd. Niets verlaat de fabriek zonder uitvoerig en handmatig te zijn getest. Hijswinkel heeft zowel enkele, als 2- en 4-sprong hijskettingen van Gunnebo in het assortiment. Deze flexibele hijskettingen met een capaciteit van 1,6 (enkel) tot 17 ton (4-sprong) zijn speciaal ontworpen om des te sneller en eenvoudiger te hijsen. Daarnaast leveren we diverse Gunnebo topschalmen, hijsogen, ooghaken, aanlashaken en veiligheidshaken met griplatch.

Hét adres voor Gunnebo hijsmiddelen

De hoge kwaliteit en veiligheid van onze producten blijkt wel uit onze keuze voor Gunnebo hijsmiddelen. Ook staat Hijswinkel bekend om de lage prijzen en de snelle levering. Bovendien kunt in onze webwinkel gemakkelijk en veilig betalen via Multisafepay. Bij deze grote provider bent u verzekerd van een snelle en correcte betaling.

Vragen? Hijswinkel geeft deskundig advies

Hijswinkel is niet zomaar een webwinkel voor hefgereedschappen en hijsmiddelen. Bij ons kunt u altijd terecht voor deskundig advies over de aanschaf van bijvoorbeeld Gunnebo hijsmiddelen. Neem bij vragen dus gerust contact met ons op. Vul het contactformulier in of e-mail ons op: info@hijswinkel.nl.