• Op voorraad? Voor 14:00 besteld, direct verzonden
  • Veilig & achteraf betalen
  • Gratis advies

Kelderwind kopen

Een kelderwind, ook wel dommekracht genoemd, is een praktisch gereedschap dat lijkt op een soort krik. Met een kelderwind kunnen zware lasten opgetild, ondersteund of weggedrukt worden. De vergelijking met een krik gaat tot op zekere hoogte zeker op. Kelderwinden zijn er in diverse varianten. Het hefvermogen kan hierbij verschillen.

De voordelen van een kelderwind

U bespaart uzelf een hoop moeite en inzet wanneer u gebruik maakt van een kelderwind om zware objecten te tillen. In vergelijking met andere machines die u kunt gebruiken voor een vergelijkbare taak, neemt de kelderwind slechts zeer weinig ruimte in beslag. De kelderwind is relatief gemakkelijk mee te nemen en te gebruiken op verschillende locaties. Ideaal gereedschap voor in uw werkplaats en onmisbaar wanneer u regelmatig zware materialen of objecten moet tillen. Ook wordt een kelderwind vaak buiten de werkplaats gebruikt. Zo maakt bijvoorbeeld de brandweer gebruik van dit stuk gereedschap. De kelderwind is eenvoudig in gebruik, waardoor het niet moeilijk is om te leren hoe u een dommekracht gebruikt. Al met al is dit dus een zeer geschikt stuk gereedschap voor veel bedrijven en consumenten!

Capaciteit kelderwind

De capaciteit van de kelderwind kan verschillen. Zo zijn er kelderwinden verkrijgbaar die 1000 kg van de grond krijgen, tot hydraulische dommekrachten. Deze hebben een grotere capaciteit en kunnen tot ongeveer 10 ton hebben. Twijfelt u welke kelderwind het beste past bij uw situatie? Neem dan contact op voor een advies op maat. Wij helpen u graag verder.

Online kelderwind bestellen

Wanneer u de juiste soort en maat kelderwind hebt gevonden, kunt u deze gemakkelijk online bestellen. Wij zorgen ervoor dat u uw bestelling zo snel mogelijk in huis hebt. Uiteraard kunt u deze ook op de zaak laten bezorgen. Zijn er nog vragen? Neem dan contact met ons op.

FAQ

Wat is een kelderwind?

Een kelderwind, ook wel dommekracht of kelderwinch genoemd, is een gereedschap voor het optillen of wegdrukken van zware lasten. Ook kan de kelderwind gebruikt worden ter ondersteuning van een zware last.

Hoeveel kan een kelderwind hijsen?

Er zijn verschillende soorten van de kelderwind verkrijgbaar waarmee u zware lasten tot 20.000 kilo kunt ophijsen.