Professioneel kettingwerk

Voor een uitgebreid assortiment kettingwerk van RUD, zit u goed bij Hijswinkel. Wij leveren alleen producten van de hoogste kwaliteit die zorgen voor veiligheid. Het gerenommeerde merk RUD voldoet hier zeer zeker aan. De verschillende haken, kettingen, schalmen en andere onderdelen zijn duurzaam en zeer sterk.

Uitgelicht: de super haak

Het kettingwerk van RUD (grade 100) is zeer uitgebreid en van hoge kwaliteit. Neem bijvoorbeeld de DUR granit super haak. Deze robuuste haak kent een gesmede veiligheidsklep die om de punt van de haak valt, waardoor ombuiging onmogelijk is. De haak heeft onder andere een verdikte haakpunt en verdikte zijkanten, kent een drievoudige gewikkelde roestvrije veer en heeft geen uitstekende haakpunten.

Naast het kettingwerk van RUD levert Hijswinkel ook kettingwerk van VIP en BLP. Twee andere topmerken die veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan.

Samengevat kunt u bij Hijswinkel terecht voor kettingwerk van:

  • RUD
  • VIP
  • BLP

Meer informatie

Wilt u meer weten over de verschillende merken kettingwerk of over een van de losse onderdelen? Schroom dan niet om uw vragen te stellen met behulp van het contactformulier of door te bellen naar 085 – 40 13 929.

kettingwerk