• Op voorraad? Voor 14:00 besteld, direct verzonden
  • Veilig & achteraf betalen
  • Gratis advies

Materiaallift

Een materiaallift, ook wel kanaallift genoemd, is een verrijdbaar hefgereedschap dat u kunt gebruiken in de vrije ruimte. Bekijk gelijk ons ruime assortiment aan materiaalliften. U profiteert van een grote keuze uit verschillende modellen, zoals een zeer compacte materiaallift die geschikt is voor vervoer in een normale bestelbus. Ook zijn er modellen van een groter formaat als u op zoek bent naar een hefvermogen tot 500 kg. Per model staat de maximale toelaatbare belasting aangegeven op de materiaallift. Kunt u de materiaallift die voldoet aan uw wensen niet vinden? Dan kunt u contact opnemen voor een deskundig advies over de gewenste materiaallift.

Materiaallift voor uw klus

U kunt niet zonder een degelijke en betrouwbare lift als u werkzaam bent als professional in de bouw. Een materiaallift is onmisbaar voor uw projecten of werkterrein. Met ons uitgebreide assortiment aan materiaal- en kanaalliften helpen wij u verder. Deze zijn geschikt voor een eenvoudige verplaatsing van grote, zware en/of onhandig te hanteren objecten. Voor iedere situatie bieden wij een geschikte materiaallift waarmee u het voorwerp in de gewenste positie brengt en u uw materiaal en medewerkers beschermt.

Zwaar materiaal tillen

De materiaallift is onmisbaar bij het heffen of liften van zwaar materiaal. Er zijn modellen verkrijgbaar met een hefhoogte tot 7,7 meter. Kies voor een compact model als u deze wilt vervoeren in een normale bestelbus. De zwenkwieltjes zorgen ervoor dat de materiaallift eenvoudig verplaatst kan worden naar het werkgebied.

Verschillende soorten materiaalliften

Bij ons vindt u altijd een geschikte materiaallift die past bij uw werkzaamheden. De verschillende typen materiaalliften hebben uiteenlopende werkhoogtes en draagvermogen. Deze multifunctionele en betrouwbare machines zijn onmisbaar voor de professional in de bouw. Kies voor een van de kleinere modellen die door de deuropening passen voor eenvoudig transport. Afhankelijk van uw wensen zijn er verschillende uitbreidingsopties beschikbaar. Denk aan een buizenset, lasthaak of vorkverlengset.

FAQ

Wat is een materiaallift?

De materiaallift is een verrijdbaar hefgereedschap dat u gebruik in de vrije ruimte. Een materiaallift is onmisbaar voor het heffen van bijvoorbeeld stalen balken of zware machineonderdelen.

Wat is het hefvermogen van een materiaallift?

Bij het kopen of huren van een materiaallift is het belangrijk welk gewicht u wilt verplaatsen. Materiaalliften hebben een hefvermogen van minimaal 300 kg.