Best Lifting Products

Wanneer kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid een belangrijke rol spelen, komt RUD in beeld. Best Lifting Products is een leverancier van unieke hoogwaardige producten die bijzonder geschikt zijn voor de professionele markt. Hijsen met behulp van Best Lifting Products wordt nog gemakkelijker dankzij het brede assortiment van Hijswinkel. Wij hebben ruim 40.000 artikelen uit voorraad leverbaar, ook van RUD.

Ruime keus

Het aanbod RUD producten bij Hijswinkel is bijzonder groot. Wij bieden onder meer hoogwaardige hijsogen, sjorpunten en hijskettingen behoren tot de mogelijkheden. Hijskettingen van Best Lifting Products zijn gegarandeerd veilig en betrouwbaar. De kettingen voldoen aan NEN-EN 1677 / EN 818 normeringen en zijn van zeer hoogwaardige Duitse kwaliteit. Best Lifting Products hijskettingen zijn van RUD kwaliteit en kennen een grade 100 waardering en zijn verkrijgbaar als enkele ketting, maar ook als twee- of viersprong. Voor elke hijsklus de beste oplossing.

Meer weten

Heeft u vragen over Best Lifting Products? Schroom dan niet om contact op te nemen via ons contactformulier. Bellen voor technisch advies kan bovendien ook: 085 – 401 39 29. 

rud lifting