Machineheffers

We zijn een specialist in hijsmiddelen, maar bieden ook professionele hulpmiddelen wanneer u bijvoorbeeld machines moet opheffen.

Lees meer Minder
Actieve filters

Industriële machineheffers

Heffen of hijsen, bij Hijswinkel hebben we voor beide werkzaamheden de oplossing in huis. We zijn een specialist in hijsmiddelen, maar bieden ook professionele hulpmiddelen wanneer u bijvoorbeeld machines moet opheffen. Onze machineheffers zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden gemaakt van de beste materialen.

Ons aanbod

Het assortiment machineheffers bij Hijswinkel is zo samengesteld dat het uitkomst biedt bij veel verschillende werkzaamheden. Zo is er verrijdbare hydraulische machineheffer (TB) met overlastbeveiliging die gemakkelijk op verschillende plaatsen in te zetten is. Of de Eller hydraulische machineheffer, speciaal voor zeer zware lasten. Welke keuze u ook maakt, wij beloven u te allen tijde:

  • Kwaliteit
  • Veiligheid
  • Voordelige prijzen
  • Een snelle levering

Direct bestellen

Alle machineheffers zijn eenvoudig online te bestellen. De betaling is gemakkelijk en veilig, dankzij het gebruik van betrouwbare betalingskanalen. Heeft u nog vragen over een van de machineheffers of wilt u deskundig advies? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen of door telefonisch contact op te nemen via 085-4013929 of via info@hijswinkel.nl.