Portaalkranen

Bij Hijswinkel vindt u hijsmaterialen van klein tot groot. Of het gaat om kleine klusjes of grote werkzaamheden, bij ons vindt u de juiste hijsmiddelen. Van de kleinste pijphaken tot de grootste werkplaatskraan. 

Lees meer Minder
Actieve filters
  • 40.000+ artikelen uit voorraad leverbaar
  • 6 dagen p/week op locatie bezorgd
  • Gratis advies, bel of chat met ons
  • Betalen op rekening
  • 40.000+ artikelen uit voorraad leverbaar
  • 6 dagen p/week op locatie bezorgd
  • Gratis advies, bel of chat met ons
  • Betalen op rekening

Portaalkranen van Hijswinkel

Portaalkranen van Hijswinkel voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Hijswinkel is dan ook dé specialist in hef- en hijsmiddelen en EKH-erkend (EKH = Erkende Keurbedrijven Hijs- en Hefmiddelen). Onze veilige en betrouwbare portaalkranen zijn verkrijgbaar in een mobiele of verrijdbare en niet-verrijdbare variant. Laat uw portaalkraan jaarlijks door ons inspecteren en keuren. Dan blijft uw kraan altijd in topconditie.

Nieuwe of gebruikte portaalkraan

Bij Hijswinkel kunt u een verrijdbare of mobiele portaalkraan of een niet-verrijdbare portaalkraan kopen of huren. Elke portaalkraan is van hoge kwaliteit en uitermate geschikt om zware lasten te verplaatsen. We verkopen ook gebruikte of tweedehandse kranen. Er is altijd een geschikte aluminium of stalen portaalkraan voor uw bedrijf of werkplaats.

Wat is een portaalkraan?

Een portaalkraan is voornamelijk bedoeld om zware lasten te verplaatsen. Dat kan zowel binnen als buiten. Een portaalkraan kan lasten hijsen en verplaatsen over de breedte en lengte van de locatie.

Hoe werkt een portaalkraan?

Bij een portaalkraan rijdt de loopkat over een balk, de ligger. Bovenloopkranen of brugkranen bestaan uit twee wielkasten met een aandrijving en daartussen of daarop is een ligger gemonteerd. Aan de ligger hangt de staaldraadtakel of kettingtakel. De wielen in de wielkasten rijden over een rails die op de balk aan weerszijden van de hal, de zogeheten kraanbaan, is gelast.

Hoeveel gewicht kan een portaalkraan hijsen?

Uiteraard is bij het kopen of huren van een portaalkraan belangrijk welk gewicht u met de kraan wilt verplaatsen. Portaalkranen hebben een capaciteit van 1 ton (1000 kg), 2 ton (2000 kg) en 5 ton (5000 kg).

Portaalkranen huren of kopen?

U kunt bij Hijswinkel een portaal kraan voor uw bedrijf of werkplaats kopen, maar ook huren. Voor tijdelijk gebruik biedt huren voordelen. Door een demonteerbare portaalkraan te huren, vermijdt u namelijk bedrijfsstoringen en u hoeft bovendien geen grote investering te doen.

Meer informatie

Neem voor meer informatie of vragen over bijvoorbeeld de portaalkraan prijs gerust contact met ons op via 085-4013929 of info@hijswinkel.nl.