Portaalkranen

Bij Hijswinkel vindt u hijsmaterialen van klein tot groot. Of het gaat om kleine klusjes of grote werkzaamheden, bij ons vindt u de juiste hijsmiddelen. Van de kleinste pijphaken tot de grootste werkplaatskraan. 

Lees meer Minder
Actieve filters
  • 40.000+ artikelen uit voorraad leverbaar
  • 6 dagen p/week op locatie bezorgd
  • Gratis advies, bel of chat met ons
  • Betalen op rekening
  • 40.000+ artikelen uit voorraad leverbaar
  • 6 dagen p/week op locatie bezorgd
  • Gratis advies, bel of chat met ons
  • Betalen op rekening

Portaalkranen van Hijswinkel

Portaalkranen van Hijswinkel voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Hijswinkel is dan ook dé specialist in hef- en hijsmiddelen en EKH-erkend (EKH = Erkende Keurbedrijven Hijs- en Hefmiddelen). Onze veilige en betrouwbare portaalkranen zijn verkrijgbaar in een mobiele of verrijdbare en niet-verrijdbare variant. Laat uw portaalkraan jaarlijks door ons inspecteren en keuren. Dan blijft uw kraan altijd in topconditie.

Nieuwe of gebruikte portaalkraan

Bij Hijswinkel kunt u een verrijdbare of mobiele portaalkraan of een niet-verrijdbare portaalkraan kopen of huren. Elke portaalkraan is van hoge kwaliteit en uitermate geschikt om zware lasten te verplaatsen. We verkopen ook gebruikte of tweedehandse kranen. Er is altijd een geschikte aluminium of stalen portaalkraan voor uw bedrijf of werkplaats.

Schilling portaalkranen kopen

Met een Schilling portaalkraan kiest u voor een sterk hijsapparaat van de hoogste kwaliteit. Deze ‘SCH’ gemerkte kranen worden gefabriceerd door de bekende Duitse fabrikant SCHILLING Kran- und Hebetechnik GmbH.

Kies voor de hoogste kwaliteit van een Schilling portaalkraan

Schilling is al meer dan 30 jaar specialist in de hijstechniek en voert continu research wat resulteert in innovatieve kraan- en hijsproducten die aan de allerhoogste standaarden voldoen. Behalve een grote range mobiele aluminium portaalkranen, levert Schilling ook aanverwante kraansystemen en hijstechniek artikelen die allemaal in Duitsland worden geproduceerd.

Schilling, veelzijdig in hijstechniek

Vrijwel alle portaalkranen van Schilling zijn eenvoudig te demonteren, compact van formaat en zijn eenvoudig op en af te bouwen zonder extra gereedschap. Gecombineerd met de duurzame, sterke uitvoering kunnen deze kranen op tal van locaties en onder uiteenlopende temperatuur- en weercondities worden ingezet. Dat maakt deze Schilling kranen erg veelzijdig in gebruik in tal van sectoren.

Portaalkraan met een draaglast vanaf 500 kg, 1 ton, 2 ton en 3 ton

Onze portaalkranen zijn leverbaar met een draaglast vanaf 500 kg tot en met 3500 kg. Zo kunt u met een portaalkraan uw lasten van 1 ton, 2 ton en 3 ton eenvoudig hijsen. 

Portaalkranen huren of kopen

U kunt bij Hijswinkel een portaal kraan voor uw bedrijf of werkplaats kopen, maar ook huren. Voor tijdelijk gebruik biedt huren voordelen. Door een demonteerbare portaalkraan te huren, vermijdt u namelijk bedrijfsstoringen en u hoeft bovendien geen grote investering te doen.

Meer informatie

Neem voor meer informatie of vragen over bijvoorbeeld de portaalkraan prijs gerust contact met ons op via 085-4013929 of info@hijswinkel.nl.

FAQ

Wat is een portaalkraan?

Een portaalkraan is voornamelijk bedoeld om zware lasten te verplaatsen. Dat kan zowel binnen als buiten. Een portaalkraan kan lasten hijsen en verplaatsen over de breedte en lengte van de locatie.

Hoe werkt een portaalkraan?

Bij een portaalkraan rijdt de loopkat over een balk, de ligger. Bovenloopkranen of brugkranen bestaan uit twee wielkasten met een aandrijving en daartussen of daarop is een ligger gemonteerd. Aan de ligger hangt de staaldraadtakel of kettingtakel. De wielen in de wielkasten rijden over een rails die op de balk aan weerszijden van de hal, de zogeheten kraanbaan, is gelast.

Hoeveel gewicht kan een portaalkraan hijsen?

Uiteraard is bij het kopen of huren van een portaalkraan belangrijk welk gewicht u met de kraan wilt verplaatsen. Portaalkranen hebben een capaciteit van 1 ton (1000 kg), 2 ton (2000 kg) en 5 ton (5000 kg).