Positioneerder

Hijswinkel is de expert op het gebied van hijsmiddelen. In ons uitgebreide assortiment vindt u gemakkelijk het hijsmiddel dat nodig is voor uw werkzaamheden. 

Lees meer Minder
Actieve filters

Hijswinkel is de expert op het gebied van hijsmiddelen. In ons uitgebreide assortiment vindt u gemakkelijk het hijsmiddel dat nodig is voor uw werkzaamheden. Zo vindt u bij Hijswinkel ook de positioneerder die u zoekt. Alle producten die wij verkopen voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Zo wordt de veiligheid op uw werkvloer verhoogd.

Een positioneerder gebaseerd op uw eisen

Alle postioneerders van Hijswinkel zijn zeer degelijk, geschikt voor professioneel gebruik en voldoen aan de CE norm en aan de DIN normen: EN 12100:2011-03 / 15112:1979-05. Hiermee is uw veiligheid gewaarborgd.

  • verkrijgbaar in diverse capaciteiten
  • behuizing van slagvast kunsstof
  • de kabel is gemaakt van polyamide.

Meer informatie?

Om de sluiting binnen 24 uur bezorgd te krijgen kunt u deze bestellen in onze webshop. Voor overige vragen of advies kunt u contact opnemen. Dit kunt u gemakkelijk doen via het contactformulier of gewoon even bellen (ons telefoonnummer staat bovenaan de pagina vermeld).