EDGE Driepoot-set
  • EDGE Driepoot-set

EDGE Driepoot-set

Edge biedt met diverse ankermiddelen een oplossing voor tijdelijke en permanente verankering tijdens hoogte en diepte werkzaamheden.

  • Driepoot voor 1 persoon
  • Valstopblok met lier
  • Incl. 20m kabel
  • Conform EN 795, EN 1496, EN 360
Lees meer
EDGE_DRIEPOOT
Aantal
In voorraad
€ 1.900,00
€ 1.710,00 excl btw
-10%

€ 2.069,10 incl btw

Drieboom: Het statief is de basis van een toegangs- en reddingssysteem in een beperkte ruimte en biedt een sterk, stabiel en draagbaar ankerpunt voor valstop- en herstelsystemen. Eén werknemer kan het stevige maar lichtgewicht aluminium statief dragen en oprichten. Voor statiefstabiliteit kunnen de statiefpoten individueel worden aangepast. De PN800 heeft 2 ankerpunten die zijn getest volgens EN 795. De 2 bovenliggende katrollen voor een redder met dubbele roped, back-upsysteem, luchtvaartmaatschappijen, communicatielijnen, medische box, geraadschapskist enz. Incl. permanente lier van 20 m.

Block: 20 m valstopapparaat uit het dynamische bereik. Ontworpen om valbescherming te bieden tegen vallen van hoogte. Verankerd boven de gebruiker, geeft de gebruiker een veilig werkgebied. De terugtrekkende lijn gaat in en uit het apparaat terwijl de gebruiker beweegt. In het geval van een val schakelt een rem in, waardoor de val van de gebruiker wordt gestopt met een gecontroleerde vertragingskracht. De EMBLK1020G heeft een integraal liermechanisme, dus in geval van een val kan de topman de gebruiker veilig omhoog of omlaag brengen. Zwenk ankeroog bovenop. Kan op de statief of Davit-arm worden gemonteerd voor toegang en uitgang vanuit een kleine ruimte.

Merk Edge