D-sluitingen

Hijswinkel is dé specialist op het gebied van D-sluitingen. Met ons uitgebreide assortiment aan veilige en betrouwbare D-sluitingen wordt de veiligheid op uw werkvloer verhoogd. In ons uitgebreide assortiment vindt u gemakkelijk de D-sluiting die nodig is voor uw werkzaamheden.

Lees meer Minder
Actieve filters
  • 40.000+ artikelen uit voorraad leverbaar
  • 6 dagen p/week op locatie bezorgd
  • Gratis advies, bel of chat met ons
  • Betalen op rekening

D-sluitingen van kwaliteit

Hijswinkel is de expert op het gebied van D-sluitingen. In ons uitgebreide assortiment vindt u gemakkelijk de sluiting die nodig is voor uw werkzaamheden. Zo vindt u bij Hijswinkel ook de sluitingen (harpsluiting of D-sluiting) die u zoekt. Alle producten die wij verkopen voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid, zo wordt de veiligheid op uw werkvloer verhoogd.

Een sluiting gebaseerd op uw eisen

Bij Hijswinkel hebben we een uitgebreid aanbod sluitingen. Zo kunt u de keuze maken uit:

En deze sluitingen kunnen vrijwel allemaal binnen 24 uur geleverd worden. Snel en goedkoop de juiste sluiting in huis.

FAQ

Wat is een D-sluiting?

Een D-sluiting is een bevestigingsmiddel dat gebruikt wordt voor het hijsen van grote en kleine lasten. D-sluitingen zijn een verbindingsstuk tussen de hijshaak en het hijsgereedschap, tussen het hijsmiddel en aanslagpunt van de vracht of tussen hijsmiddelen onderling. Een goede reden om te kiezen voor een D-sluiting, is dat dit type sluiting minder bewegingsruimte biedt dan een H-sluiting.

Wanneer gebruikt u een D-sluiting?

De D-sluiting wordt doorgaans gebruikt als statische verbinding tussen kettingen en/of staalkabels of om mee te hijsen. Er zijn vele soorten en maten D-sluitingen voor verschillende werklasten.

Wanneer gebruikt u een moerbout of borstbout?

U kiest voor een geborgde moerbout als de bout door beweging van de last kan losdraaien of wanneer er sprake is van een permanente toepassing. Meestal wordt er gekozen voor een borstbout als de sluiting regelmatig vast- en losgemaakt moet worden.

Meer informatie?

Om de sluiting binnen 24 uur bezorgd te krijgen kunt u deze bestellen in onze webshop. Heeft u nog vragen over de keuze van de juiste D-sluiting? Neem dan contact op voor advies op maat via info@hijswinkel.nl of 085-4013929.