• Op voorraad? Voor 14:00 besteld, direct verzonden
 • Gratis binnen 30 dagen retourneren
 • Veilig & achteraf betalen
 • Gratis advies

Kettingtakels van hoge kwaliteit

Zoekt u een kettingtakel om lasten van 1, 10 of wel 20 ton op te hijsen? Die bestelt u snel, goedkoop en gemakkelijk bij Hijswinkel! We hebben een breed assortiment hef- en hijsmiddelen van hoge kwaliteit die voldoen aan alle wettelijke verplichtingen. Vanwege ons uitgekiende concept kunnen we u onze kettingtakel ook nog eens tegen een lage prijs aanbieden!

Soorten takels en lieren

Takels en lieren worden o.a. veel gebruikt als boottakel, werkplaatstakel, garagetakel, autolier, boottrailerlier en bouwlier. Wilt u een takel of lier kopen? Hijswinkel levert diverse hijstakels en lieren, zoals elektrische takels, handtakels, rateltakels en lieren.

Elektrische takels

Een elektrische takel maakt gebruik van een elektromotor zodat u lasten eenvoudig kunt takelen en verplaatsen. U bedient deze takel met een afstandsbediening. De stroomtoevoer komt uit het net of uit een aggregaat. Elektrische takels van Hijswinkel hebben elektromotoren van 230 volt, maar ook van 400 volt.

Handtakels

U kunt een handtakel gebruiken om lasten op te tillen en ze daarna te verplaatsen. Dat doet u met uw spierkracht, want een handtakel heeft geen elektromotor. Een handkettingtakel heeft een katrol waarover een ketting loopt en aan het uiteinde zit een haak. De katrol is het hoogste punt van de kettingtakel.

Rateltakels

Met een rateltakel kunt u lasten takelen en ze daarna verplaatsen via een hefboom. Een rateltakel heeft een katrol waarover een ketting loopt en aan het uiteinde zit een haak. Voor een soepel gebruik van de rateltakel raden we u aan om de hijsketting af en toe in te vetten met een beetje teflon spray of olie.

Meer weten?

Neem voor meer informatie of vragen over kettingtakels gerust contact met Hijswinkel op via 085-4013929 of info@hijswinkel.nl.

 • Palletwagen

  Wie op zoek is naar een degelijke palletwagen, is bij Hijswinkel aan het juiste adres. Wij zijn een expert op het gebied van hijsmiddelen en hebben diverse modellen palletwagens in het assortiment opgenomen.

 • Vijzels
 • Dommekrachten

  Ook voor hoogwaardige dommekrachten kunt u bij ons terecht. Al onze dommekrachten voldoen bovendien aan de hoogste eisen voor kwaliteit en veiligheid, precies datgene wat u nodig heeft op de werkvloer.

 • Horizontaal transport