Kelderwinch kopen

Een kelderwinch staat ook wel bekend als dommekracht. Dit praktische gereedschap heeft overeenkomsten met de krik. De kelderwinch wordt gebruikt om zware lasten op te tillen, te ondersteunen of weg te drukken. De kelderwinch is er in diverse uitvoeringen. Het verschil zit hem voornamelijk in het hefvermogen.

De bruikbaarheid van een kelderwinch

Door een kelderwinch te gebruiken voor het tillen of wegdrukken van zware objecten, bespaart u uzelf veel moeite en inzet. Een groot voordeel van het gebruik van een kelderwinch, is dat dit apparaat maar weinig ruimte in beslag neemt wanneer u dit vergelijkt met andere machines die u voor eenzelfde taak kunt gebruiken. U neemt de kelderwinch relatief eenvoudig mee, waardoor deze te gebruiken is op verschillende locaties. In de werkplaats mag een kelderwinch dan ook niet ontbreken. Voor iedereen die geregeld zware materialen of objecten moet tillen is dit het ideale gereedschap. Ook buiten de werkplaats wordt er veelvuldig gebruik gemaakt van de kelderwinch, denk bijvoorbeeld aan de brandweer. Een kelderwinch is eenvoudig in gebruik. Het kost dus weinig moeite om te leren hoe u met een kelderwind om moet gaan, waardoor dit gereedschap zeer geschikt is voor tal van bedrijven en consumenten!

Kelderwinch capaciteit

Bij het uitzoeken van een geschikte kelderwinch is het belangrijk om naar de capaciteit van het apparaat te kijken. Er zijn bijvoorbeeld hydraulische kelderwinches verkrijgbaar die tot wel 10 ton kunnen tillen, terwijl er ook kelderwinches zijn waarmee u tot 1000 kg van de grond krijgt. Weet u niet zeker welke kelderwinch het beste aansluit bij uw wensen? Neem dan contact op voor een persoonlijk advies. Wij helpen u graag verder.

Online kelderwinch bestellen

Heeft u de soort en maat kelderwinch gevonden die u nodig heeft? Dan kunt u deze eenvoudig online bestellen. Wij gaan direct voor u aan de slag, zodat u uw kelderwinch zo snel mogelijk geleverd krijgt. Dit kan op ieder gewenst adres.

FAQ

Wat is een kelderwinch?

Een kelderwinch, ook wel dommekracht of kelderwind genoemd, is een gereedschap voor het optillen of wegdrukken van zware lasten. Ook kan de kelderwinch gebruikt worden ter ondersteuning van een zware last.

Hoeveel kan een kelderwinch hijsen?

Er zijn kelderwinches verkrijgbaar waarmee u zware lasten tot 20.000 kilo kunt ophijsen.

Kelderwinch

  • 40.000+ artikelen uit voorraad leverbaar
  • 6 dagen p/week op locatie bezorgd
  • Gratis advies, bel of chat met ons
  • Betalen op rekening