Hoogwaardige Terrier hijsklemmen

Als specialist in hijsmiddelen, mogen hijsklemmen natuurlijk niet in ons aanbod ontbreken. Vooral de hijsklemmen van Terrier verdienen wat extra aandacht. Terrier hijsklemmen zijn van de allerbeste kwaliteit en staan u bij in het hijsen en transporteren van onder meer balken, buizen en platen. Hun kwaliteit tonen zij door u altijd de veiligheid en betrouwbaarheid te bieden die u zoekt.

Topkwaliteit klemmen

Terrier hijsklemmen zijn van hoogwaardige materialen gemaakt. Ze zijn ontwikkeld voor veelvuldig gebruik en zijn in veel gevallen op het beweegbare drukvlak voorzien van slijtvaste, kunststof bekleding. Er zijn Terrier hijsklemmen voor het verticaal hijsen en verplaatsen van materialen, maar uiteraard zijn er ook mogelijkheden voor horizontaal verplaatsen of het kantelen van materialen.

Terrier hijsklemmen zijn er tevens voor het transporteren van stalen stopvaten, oliedrums, stelcon platen en (spoor)railprofielen. In alle gevallen is de veiligheid gewaarborgd door de uitmuntende kwaliteit van het ontwerp.

Uw Terrier hijsklem bestellen

Hijswinkel biedt u ruime keus in diverse Terrier hijsklemmen. Bestellen kan gemakkelijk in de webshop, waarna u zonder problemen door het betaalproces wordt geleid. Heeft u behoefte aan technisch advies op maat? Geen probleem. U kunt ons telefonisch bereiken op: 085 – 401 39 29.

terrier hijsklemmen

  • 40.000+ artikelen uit voorraad leverbaar
  • 6 dagen p/week op locatie bezorgd
  • Gratis advies, bel of chat met ons
  • Betalen op rekening