• Op voorraad? Voor 14:00 besteld, direct verzonden
  • Gratis binnen 30 dagen retourneren
  • Veilig & achteraf betalen
  • Gratis advies

Een stevige zwenkkraan

Stop met het manueel verplaatsen van zware lasten en kies voor een zwenkkraan van Hijswinkel. Bij ons vindt u hijsmaterialen van klein tot groot. Of het gaat om kleine klusjes of grote werkzaamheden, wij hebben altijd een passende oplossing. Bovendien houden we bij al onze producten, dus ook met een zwenkkraan, rekening met de hoge eisen voor kwaliteit en veiligheid. Zo is ook de veiligheid bij u op de werkvloer altijd gegarandeerd.

Een breed assortiment

Een zwenkkraan die u bij Hijswinkel koopt is degelijk en kan grote lasten dragen. De sterke constructie en de beveiliging tegen overbelasting maken het een aanwinst op uw werkvloer. Maar de zwenkkraan is niet het enige wat wij u bieden. Naast een zwenkkraan kunt u bij ons ook terecht voor onder meer loopkatten, hefmagneten, harnasgordels, sjorbanden en meer. Op het gebied van hijsen zijn wij de expert.

Al uw bestellingen worden door Hijswinkel snel en voordelig geleverd. Ook uw zwenkkraan. Bij ons hoeft u nooit lang te wachten, maar kunt u snel weer verder met uw werkzaamheden.

Contact opnemen

Wilt u een zwenkkraan bestellen, maar heeft u nog vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Via de telefoon (bel naar: 085–4013929) kunnen wij u direct van een reactie voorzien. Uiteraard kunt u ook gebruikmaken van ons contactformulier.