Grootste Webshop van NL en België in hijs- en hefmiddelen

 • Gratis advies, telefonisch bereikbaar
 • Ruim 40.000 artikelen uit vooraad leverbaar
 • 6 dagen p/week op locatie bezorgd
 • > 10.000 terugkerende klanten
 • Betalen op rekening
 • Grootste NL en BE webshop hijs- en hefmiddelen

Valbeveiliging

Wiki

Betrouwbare en voordelige valbeveiliging bestellen bij Hijswinkel

Op zoek naar valbeveiliging? Bij Hijswinkel helpen we u graag. In ons grote assortiment hoge kwaliteit valbeveiliging vindt u alle producten die u nodig heeft voor het veilig werken op hoogte. Denk hierbij aan veiligheidsharnassen, vanglijken en valstoppers. Daarnaast leveren we ook losse haken en connectors, koffers en tassen, positioneringslijnen, verankeringslijnen, lijnklemmen en complete sets valbeveiliging voor specifieke toepassingen. En dat voor een scherpe prijs met een professionele kwaliteit. Alle producten zijn CE-gecertificeerd en voldoen hiermee aan de gestelde veiligheidsnormen. Zo is veiligheid op hoogte gegarandeerd.

Waarom valbeveiliging bestellen bij Hijswinkel?

Er zijn verschillende redenen waarom valbeveiliging bij ons bestellen voordelen biedt. Enkele van onze voordelen op een rijtje:

 • Hoge kwaliteit gegarandeerd
 • Scherpe prijzen
 • Levering binnen 24 uur
 • Snel en veilig betalen via Multisafepay
 • Ook inspecties en keuringen (conform EKH)

Nog niet overtuigd?

Bij Hijswinkel doen we onze best om u en uw bedrijf goed van dienst te zijn. We snappen dat werk niet lang kan blijven liggen, daarom leveren we uw valbeveiliging zo snel mogelijk. Ook spoedbestellingen (per express of koerier) zijn voor ons geen enkel probleem. Wij helpen u graag en zoeken samen met u naar de beste oplossing. Dus heeft u nog vragen of wilt u advies? Dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of, nog makkelijker, even bellen. 

Lees meer
Inklappen
 • Veiligheidsharnassen

  Betrouwbare valbeveiliging en veiligheidsharnassen bij Hijswinkel

  Wilt u uzelf en uw medewerkers beter beschermen met valbeveiliging? Harnasgordels en complete valbeveiligingskoffers bestelt u snel en gemakkelijk bij Hijswinkel. Elk veiligheidsharnas voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

  Valbeveiliging: harnas en verankeringslijnen

  Met de juiste valbeveiliging en harnasgordels wordt werken op hoogte een veilige onderneming. Bij Hijswinkel heeft u ruim de keus uit verschillende soorten veiligheidsharnassen:

  • Basic harnasgordels en extra comfortabele gordels.
  • Harnasgordel met goed verstelbare borst en- en beenbanden.
  • Valbeveiliging speciaal voor vrouwen.

  Al onze harnasgordels voldoen aan de normering EN 361n en aan alle gestelde veiligheidsnormen.

  Voordelig harnasgordels bestellen bij Hijswinkel

  • Zeer voordelige prijzen vanwege ons uitgekiende concept.
  • Al uw harnasgordels vaak al binnen 24 uur in huis.
  • Snel en veilig online betalen met Multisafepay.

  Vragen? Neem gerust contact op

  Heeft u nog vragen over valbeveiliging, harnasgordels en veiligheidsharnassen? Neem dan gerust contact op met Hijswinkel. Vul het contactformulier in of stuur ons een e-mail op: info@hijswinkel.nl. Geheel vrijblijvend geven we u graag deskundig en passend advies over het best passende veiligheidsharnas.

 • Connectors en haken

  Connectors en haken

 • Redding en evacuatie
 • Persoonlijke beveiliging
 • Positionering en verankering
 • Vanglijnen

  Voordelige vanglijnen en veiligheidsgordels bij Hijswinkel

  Werken op hoogte brengt de nodige risico's met zich mee. Vooral als er geen veilige steiger of bordes aanwezig is op de werkplaats, of wanneer hekwerken en leuningen ontbreken. Dan bent u genoodzaakt om veiligheidsgordels met vanglijnen te gebruiken. In de webshop van Hijswinkel heeft u ruim de keus.

  Vanglijnen

  Valbeveiliging is in Nederland vanaf 2,5 meter werkhoogte verplicht. Vanglijnen kunnen valpartijen tijdens het klimmen en dalen langs de constructie of op daken voorkomen. Ook maken vanglijnen het werken op hoogte veel efficiënter: u heeft de handen vrij en hoeft uw armen niet te gebruiken om in positie te blijven.

  Vallend gereedschap

  Vallend handgereedschap of een hijsemmer die losschiet, kunnen ook gevaar opleveren. Met gereedschapsvanglijnen en gereedschapstassen kunt u deze voorwerpen veilig vastzetten of opbergen. Werkt u op objecten met scherpe kanten of randen? Bij Hijswinkel kunt u ook terecht voor beschermhoezen om vanglijnen te beschermen.

  Voordelen van onze webshop

  Alle hijsmiddelen in onze webshop zijn van hoge kwaliteit, zodat uw veiligheid optimaal gewaarborgd is. Vrijwel alle vanglijnen in ons assortiment voldoen aan de EN 354 / EN 355 normering. Omdat we al onze hijsmiddelen direct uit voorraad leveren, hebben we korte levertijden. Zo heeft u uw valbeveiliging altijd snel in huis. Bovendien staat Hijswinkel bekend om de lage prijzen en eenvoudige en veilige betaling via Multisafepay.

 • Valbeveiliging Sets

  Valbeveiliging sets

  Wanneer op hoogte gewerkt moet worden, is valbeveiliging onmisbaar. Alle producten in ons assortiment zijn geselecteerd op basis van kwaliteit en gebruiksgemak. Hijswinkel biedt losse producten aan voor valbeveiliging, maar verkoopt ook complete valbeveiligingssets. Zo kunt u comfortabel werken zonder dat u uzelf zorgen hoeft te maken over uw veiligheid. Die is namelijk optimaal geregeld!

  Meer informatie over onze valbeveiliging sets

  Wanneer u nog vragen heeft over ons assortiment sets voor valbeveiliging, andere producten, levertijden of wat dan ook, dan horen wij dat graag van u. Telefonisch kunt u ons bereiken op 085 - 401 39 29. We zijn daarnaast ook bereikbaar per chat (zie het chatvenster rechtsonder) of per e-mail via ons contactformulier. 

 • Koffers, tassen en toebehoren
 • Valstopapparaten

  Valstopapparaten bestellen bij Hijswinkel

  Als u op meer dan 2,5 meter hoogte werkt, bent u verplicht uzelf te beveiligen tegen valpartijen. Dat kan met een veilige steiger of plateau, of met gedegen hekwerken en leuningen. Zijn die er niet, dan moet u een valbeveiliging harnas met vanglijn en valstopapparaat gebruiken. Bij Hijswinkel heeft u ruim de keus uit verschillende valstopapparaten.

  Valstopapparaten met vanglijn

  Bij Hijswinkel kunt u terecht voor verschillende valstopapparaten, valbeveiliging harnassen en veiligheidsgordels. We leveren ook speciale vanglijnen voor horizontale valbeveiliging bijvoorbeeld als u op daken werkt. Deze vanglijnen zijn gemaakt van gegalvaniseerde staalkabel en hebben geïntegreerde valstopapparaten.

  Voordelig vanglijn met valstopapparaat bestellen

  Zeer scherpe prijzen vanwege ons uitgekiende concept.
  Wij zorgen dat u uw valstopapparaten binnen 24 uur in huis heeft.
  Bij ons betaalt u snel en veilig via Multisafepay.

  Vragen? Neem contact op met Hijswinkel

  Heeft u nog vragen over valbeveiliging en valstopapparaten? Neem dan gerust contact op met Hijswinkel. Vul het contactformulier in of stuur ons een e-mail: info@hijswinkel.nl. We geven u graag deskundig en passend advies. Uiteraard geheel vrijblijvend.

 • Gereedschapsvanglijnen

Valbeveiliging

 • € 57,20 5%
  korting
  € 54,34
  Nieuw

  Specifiek ontworpen hijsoog voor het aanhaken van valbeveiliging. Voor buitengebruik is de PSA-INOX star het aanbevolen hijsoog (RVS) Hijsogen zijn volgens de EG richtlijn voor persoonlijke valbeveiliging EN-795 Gemerkt met het aantal personen dat zich tegelijkertijd aan het hijsoog mag zekeren

  € 57,20 5%
  korting
  € 54,34
  In prijs verlaagd!
  In voorraad In voorraad