Grootste Webshop van NL en België in hijs- en hefmiddelen

  • Gratis advies, telefonisch bereikbaar
  • Ruim 40.000 artikelen uit vooraad leverbaar
  • 6 dagen p/week op locatie bezorgd
  • > 10.000 terugkerende klanten
  • Betalen op rekening
  • Grootste NL en BE webshop hijs- en hefmiddelen

Vanglijnen

Filters

Lengte vanglijn (mtr)
Soort lijn

Wiki

Voordelige vanglijnen en veiligheidsgordels bij Hijswinkel

Werken op hoogte brengt de nodige risico's met zich mee. Vooral als er geen veilige steiger of bordes aanwezig is op de werkplaats, of wanneer hekwerken en leuningen ontbreken. Dan bent u genoodzaakt om veiligheidsgordels met vanglijnen te gebruiken. In de webshop van Hijswinkel heeft u ruim de keus.

Vanglijnen

Valbeveiliging is in Nederland vanaf 2,5 meter werkhoogte verplicht. Vanglijnen kunnen valpartijen tijdens het klimmen en dalen langs de constructie of op daken voorkomen. Ook maken vanglijnen het werken op hoogte veel efficiënter: u heeft de handen vrij en hoeft uw armen niet te gebruiken om in positie te blijven.

Vallend gereedschap

Vallend handgereedschap of een hijsemmer die losschiet, kunnen ook gevaar opleveren. Met gereedschapsvanglijnen en gereedschapstassen kunt u deze voorwerpen veilig vastzetten of opbergen. Werkt u op objecten met scherpe kanten of randen? Bij Hijswinkel kunt u ook terecht voor beschermhoezen om vanglijnen te beschermen.

Voordelen van onze webshop

Alle hijsmiddelen in onze webshop zijn van hoge kwaliteit, zodat uw veiligheid optimaal gewaarborgd is. Vrijwel alle vanglijnen in ons assortiment voldoen aan de EN 354 / EN 355 normering. Omdat we al onze hijsmiddelen direct uit voorraad leveren, hebben we korte levertijden. Zo heeft u uw valbeveiliging altijd snel in huis. Bovendien staat Hijswinkel bekend om de lage prijzen en eenvoudige en veilige betaling via Multisafepay.

Lees meer
Inklappen

Vanglijnen