Kranen

Heeft u een kraan nodig in uw garage of werkplaats? Hijswinkel heeft verschillende kranen in het assortiment. Wij hanteren scherpe prijzen en korte levertijden.

Lees meer Minder

Diverse kranen voor in uw werkplaats bij Hijswinkel

Heeft u een kraan nodig in uw garage of werkplaats? Hijswinkel heeft verschillende kranen in het assortiment. Wij hanteren scherpe prijzen en korte levertijden. Maar natuurlijk leveren we daarbij niets in op de kwaliteit en veiligheid van de kranen.

Bij Hijswinkel kunt u terecht voor verschillende (verrijdbare) portaalkranen met loopkat. Onze portaalkranen zijn leverbaar in verschillende overspanningen en hebben een draaglast tot 1.500 kg. Staat een kraan het grootste gedeelte van de tijd in de weg? Kies dan voor de inklapbare werkplaatskraan van het merk ELLER. Deze flexibele, verstelbare kraan is snel weer op te vouwen en zeer gebruiksvriendelijk. Wilt u een vaste bovenloopkraan monteren? Ook dat kan. Wij kunnen binnen 2 weken een Demag bovenloopkraan leveren. Indien gewenst monteren wij de bovenloopkraan in uw werkplaats.

Bestel uw kraan bij Hijswinkel

  • Scherpe prijzen vanwege ons uitgekiende concept.
  • Vrijwel altijd levertijden van 24 uur mogelijk.
  • Gemakkelijk en veilig betalen met Multisafepay.

Neem gerust contact met ons op

Wilt u graag meer informatie over de kranen uit ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op. Vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar: info@hijswinkel.nl. Onze deskundige medewerkers informeren u graag.