Grootste Webshop van NL en België in hijs- en hefmiddelen

 • Gratis advies, telefonisch bereikbaar
 • Ruim 40.000 artikelen uit vooraad leverbaar
 • 6 dagen p/week op locatie bezorgd
 • > 10.000 terugkerende klanten
 • Betalen op rekening
 • Grootste NL en BE webshop hijs- en hefmiddelen

Kranen

Filters

Wiki

Diverse kranen voor in uw werkplaats bij Hijswinkel

Heeft u een kraan nodig in uw garage of werkplaats? Hijswinkel heeft verschillende kranen in het assortiment. Wij hanteren scherpe prijzen en korte levertijden. Maar natuurlijk leveren we daarbij niets in op de kwaliteit en veiligheid van de kranen.

Kranen

Bij Hijswinkel kunt u terecht voor verschillende (verrijdbare) portaalkranen met loopkat. Onze portaalkranen zijn leverbaar in verschillende overspanningen en hebben een draaglast tot 1.500 kg. Staat een kraan het grootste gedeelte van de tijd in de weg? Kies dan voor de inklapbare werkplaatskraan van het merk ELLER. Deze flexibele, verstelbare kraan is snel weer op te vouwen en zeer gebruiksvriendelijk. Wilt u een vaste bovenloopkraan monteren? Ook dat kan. Wij kunnen binnen 2 weken een Demag bovenloopkraan leveren. Indien gewenst monteren wij de bovenloopkraan in uw werkplaats.

Bestel uw kraan bij Hijswinkel

 • Scherpe prijzen vanwege ons uitgekiende concept.
 • Vrijwel altijd levertijden van 24 uur mogelijk.
 • Gemakkelijk en veilig betalen met Multisafepay.

Neem gerust contact op

Wilt u graag meer informatie over de kranen uit ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op. Vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar: info@hijswinkel.nl. Onze deskundige medewerkers informeren u graag.

Lees meer
Inklappen
 • Portaalkranen

  Stevige portaalkraan

  Bij Hijswinkel vindt u hijsmaterialen van klein tot groot. Of het gaat om kleine klusjes of grote werkzaamheden, bij ons vindt u de juiste hijsmiddelen. Van de kleinste pijphaken tot de grootste werkplaatskraan. U vindt het bij ons. En bij al onze producten houden wij rekening met de hoge eisen voor kwaliteit en veiligheid. Zo is veiligheid op de werkvloer gegarandeerd.

  Uw portaalkraan en meer

  Bij Hijswinkel vindt u de portaalkraan die u nodig heeft. Zo hebben wij verrijdbare en niet-verrijdbare portaalkranen. Elke portaalkraan is van hoge kwaliteit en daardoor uitermate geschikt om zware lasten te verplaatsen. Wilt u bij ons uw portaalkraan kopen, dan kunt u werken volgens de EKH richtlijnen.

  Portaalkraan kopen

  Heeft u nog vragen over het bestellen van een portaalkraan? Of heeft u andere vragen? Dan kunt u contact met onze opnemen. Doe dit gemakkelijk door het contactformulier op de contactpagina in te vullen. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden. Weet u niet goed welke portaalkraan het beste voor u geschikt is, dan voorzien wij u graag van uitgebreid advies.

 • Werkplaatskranen

  Solide werkplaatskraan

  Bij Hijswinkel vindt u hijsmaterialen van klein tot groot. Of het gaat om kleine klusjes of grote werkzaamheden, bij ons vindt u de juiste hijsmiddelen. Van de kleinste pijphaken tot de grootste werkplaatskraan. U vindt het bij ons. En bij al onze producten houden wij rekening met de hoge eisen voor kwaliteit en veiligheid. Zo is veiligheid op de werkvloer gegarandeerd.

  Uw werkplaatskraan en meer

  Bij Hijswinkel vindt u de werkplaatskraan die u nodig heeft. Maar dat niet alleen. Naast de werkplaatskraan verkopen wij ook:

  • Hijskettingen
  • Hijsbanden
  • Hefmagneten
  • Handtakels
  • Rateltakels
  • Loopkatten
  • En nog veel meer

  U bent bij ons dus niet alleen op het goede adres voor uw werkplaatskraan, maar voor al uw materialen. Zeker omdat wij ons best doen om uw hijsmaterialen binnen 24 uur te bezorgen. Dan hoeft u klussen nooit lang te laten liggen. Wij zorgen dat u snel weer aan de slag kunt.

  Contact opnemen

  Heeft u nog vragen over het bestellen van een werkplaatskraan? Of heeft u andere vragen? Dan kunt u contact met onze opnemen. Doe dit gemakkelijk door het contactformulier op de contactpagina in te vullen. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden.

 • Bovenloopkranen

  Bovenloopkranen

  Met een bovenloopkraan is het voor u stukken eenvoudiger om (zeer) zware goederen te verplaatsen over grote reikwijdtes. Er zijn verschillende soorten bovenloopkranen die elk hun eigen toepassingen en gebruiksomstandigheden hebben.

  Bovenloopkraan toepassingen

  Brugkranen, zoals de bovenloopkranen ook wel eens genoemd worden, zijn kranen met parallelle loopbanen. Er loopt een takel langs de brug tussen deze loopbanen. Er zijn verschillende bouwvormen mogelijk, zodat u de meest optimale hijshoogte heeft en het grootst mogelijke werkbereik.

  Meer weten over bovenloopkranen?

  Bent u benieuwd naar de bovenloopkranen van Hijswinkel of wilt u advies over uw project? Dan staan wij voor u klaar. Ook beantwoorden we met plezier de specifieke vragen die u wellicht heeft. Bel of mail ons en we helpen u verder.