HITACHI elektrische takels

Wanneer u op zoek bent naar HITACHI elektrische takels, bent u nu aan het juiste adres. Bij Hijswinkel zijn we gespecialiseerd in hijsmiddelen en helpen we u onder meer aan een uitmuntende elektrische takel. HITACHI loopt daarin voorop en heeft zichzelf bewezen als kwaliteitsmerk.

Over HITACHI

Het Japanse HITACHI gaat al een flink aantal jaren mee en gebruikt zijn kennis en vakmanschap om steeds betere producten te leveren. Kiest u voor een van de elektrische takels van HITACHI, dan bent u verzekerd van een degelijk en innovatief product. De takels zijn in verschillende uitvoeringen bij ons verkrijgbaar en worden snel en voordelig op de door uw gewenste locatie afgeleverd. Bovendien zijn wij altijd bereikbaar voor technisch advies over HITACHI elektrische takels.

Uw keus

Hijswinkel levert HITACHI elektrische kettingtakels, 400 Volt en 3 fasen, met een capaciteit van 250 kg. tot wel 5000 kg. De elektrische loopkatten van HITACHI kennen een capaciteit van 1000 kg. tot 5000 kg. Welke is geschikt voor uw hijsklus?

hitachi elektrische takels