Duurzame Hitachi elektrische takels bestellen bij Hijswinkel

Zoekt u een goedkope leverancier van de robuuste, energiezuinige Hitachi takels? Dan bent u bij Hijswinkel aan het juiste adres. Wij leveren veilige hijsmiddelen van hoge kwaliteit tegen lage prijzen.

Over HITACHI

Het Japanse HITACHI gaat al een flink aantal jaren mee en gebruikt zijn kennis en vakmanschap om steeds betere producten te leveren. Kiest u voor een van de elektrische takels van HITACHI, dan bent u verzekerd van een degelijk en innovatief product. De takels zijn in verschillende uitvoeringen bij ons verkrijgbaar en worden snel en voordelig op de door uw gewenste locatie afgeleverd. Bovendien zijn wij altijd bereikbaar voor technisch advies over HITACHI elektrische takels.

Uw keuze

Hijswinkel levert HITACHI elektrische kettingtakels, 400 Volt en 3 fasen, met een capaciteit van 250 kg. tot wel 5000 kg. De elektrische loopkatten van HITACHI kennen een capaciteit van 1000 kg. tot 5000 kg. Welke is geschikt voor uw hijsklus?

Bestel uw takel bij Hijswinkel

  • CE-gecertificeerde takels voor maximale veiligheid.
  • Direct uit voorraad leverbaar: korte levertijden.
  • Ook voor jaarlijkse inspecties en keuringen.

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen of wilt u advies over onze Hitachi takels en loopkatten? Dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier. Een van onze deskundige medewerkers zal u waar mogelijk verder helpen. U kunt ons ook e-mailen op: info@hijswinkel.nl.

Hitachi elektrische takels