Afstandsbedieningen

Een radiografische afstandsbediening van Hijswinkel is ideaal voor het op afstand besturen van een elektrische (ketting)takel, hijskraan, zwenkkraan, bovenloopkraan of een andere kraan.

Lees meer Minder
Actieve filters

Afstandsbedieningen van Hijswinkel

Een radiografische afstandsbediening van Hijswinkel is ideaal voor het op afstand besturen van een takel, hijskraan, zwenkkraan, bovenloopkraan of een andere kraan. Onze afstandsbedieningen zijn van hoogwaardige kwaliteit en de veiligheid op uw werkvloer is bij het werken met een radiografische bediening van Hijswinkel zo optimaal mogelijk. We hebben diverse sets voor een radiografische afstandsbediening, maar ook enkele losse onderdelen, o.a. van het type Tiger en Panther van Tele Radio.

Over Tele Radio

Tele Radio is een Zweeds topmerk dat al sinds 1955 radiografische afstandsbedieningen voor industrieel gebruik ontwikkelt en fabriceert. Veiligheid staat bij dit Zweedse bedrijf voorop en de Tele Radio producten voldoen dan ook aan de hoogst mogelijke veiligheidsnormen. Bovendien zijn de afstandsbedieningen van Tele Radio robuust en kunnen ze tegen erg zware werkomstandigheden. Tele Radio weet namelijk dat er met afstandsbedieningen vaak wordt gegooid en dat ze weleens vallen, overreden worden en ook in natte omstandigheden moeten functioneren. Gelukkig kan dat allemaal prima met de Tele Radio afstandsbedieningen. Hijswinkel maakt dan ook graag gebruik van de producten van Tele Radio.

Eigenschappen Tele Radio afstandsbediening

De radiografische afstandsbedieningen van Tele Radio zijn zeer gebruiksvriendelijk en veilig. Het type Tiger en het type Panther hebben twee meter bekabeling, vier magneetvoeten en een duidelijk aansluitschema. Beide typen zijn standaard geschikt als afstandsbediening takel, afstandsbediening bovenloopkraan en afstandsbediening zwenkkraan>. De zenders van de Tiger en de Panther hebben acht drukknoppen met twee posities en een actieve noodstopfunctie. De ontvangers beschikken o.a. over twee actieve noodstopfuncties en interne antennes. Het bijbehorende laadpakket bestaat uit een laadstation voor de oplaadbare batterij, twee oplaadbare batterijen met een gebruiksduur van ongeveer 16 uur en een adapter die zorgt dat de wisselstroom wordt omgezet in gelijkstroom.

Meer informatie

Neem voor meer informatie of vragen over bijvoorbeeld een hijskraan met afstandsbediening of een elektrische takel met draadloze afstandsbediening neem gerust contact met ons op via 085-4013929 of info@hijswinkel.nl. Indien gewenst geven wij u gratis technisch advies op locatie.