Grootste Webshop van NL en België in hijs- en hefmiddelen

 • Gratis advies, telefonisch bereikbaar
 • Ruim 40.000 artikelen uit vooraad leverbaar
 • 6 dagen p/week op locatie bezorgd
 • > 10.000 terugkerende klanten
 • Betalen op rekening
 • Grootste NL en BE webshop hijs- en hefmiddelen

Takels en lieren

Wiki

Betrouwbare takels voor lage prijzen bij Hijswinkel

Heeft u een elektrische takel of handtakel nodig in uw garage of op de bouwplaats? Hijswinkel heeft een zeer uitgebreid assortiment hef- en hijsmiddelen. U bestelt ze snel en gemakkelijk in onze webshop.

Verschillende soorten takels

Bij Hijswinkel hebben we een uitgebreid aanbod handkettingtakels van topmerken als CM, Eller en Nitchi. Ook voor rateltakels van CM, Eller of Nitchi kunt u bij ons terecht. Al onze handtakels voldoen aan de actuele kwaliteits- en veiligheidseisen. Bestelt u een takel bij hijswinkel, dan hoeft u dus nooit bang te zijn dat de veiligheid bij u op de werkvloer in het geding raakt. Hijswinkel levert ook elektrische takels van kwaliteitsmerken als CM, Hitachi en Nitchi. En dat alles tegen zeer voordelige prijzen.

Voordelen van bestellen bij Hijswinkel?

Niet alleen voor onze lage prijzen, ook hierom bestelt u bij Hijswinkel:

 • Hijs- en hefmiddelen van hoge kwaliteit.
 • Snelle levering, vaak binnen 24 uur.
 • Gemakkelijk en veilig betalen via Multisafepay.
 • Ook voor inspectie. Wij zijn een EKH keurbedrijf.

Wilt u meer informatie?

Kunt u de elektrische- of handtakel die u nodig heeft, niet vinden of ontvangt u graag meer informatie over een van onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. Vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar: info@hijswinkel.nl. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste oplossing.

Lees meer
Inklappen
 • Handtakels

  Voordelige handkettingtakel van hoge kwaliteit bij Hijswinkel

  Zoekt u een robuuste handkettingtakel voor zware klussen? Hijswinkel is dé specialist in hef- en hijsmiddelen. In ons uitgebreide assortiment vindt u gemakkelijk de handtakel die u zoekt.

  Betrouwbare en veilige handkettingtakel

  Bij Hijswinkel hebben we een uitgebreid aanbod gebruiksvriendelijke handkettingtakels van de beste merken. U kunt u de keuze maken uit:

  • Handkettingtakel met of zonder overlastbeveiliging.
  • Handtakel met of zonder in de kabel geïntegreerde loopkat.
  • Verschillende topmerken als CM, Eller of Nitchi.
  • Handkettingtakels voor zware klussen van 0,25 tot 16 ton.

  Alle handtakels die wij verkopen voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Zo komt de veiligheid bij u op de werkvloer nooit in het geding. Desgewenst kunnen weuw handkettingtakel jaarlijks inspecteren en keuren. Zo bent u er altijd van verzekerd dat uw handtakel in topconditie verkeert.

  Bestellen bij Hijswinkel

  • Concurrerende prijzen vanwege uitgekiend concept.
  • Levering vrijwel altijd mogelijk binnen 24 uur.
  • Ruim assortiment handkettingtakels van echte topmerken.

  Meer informatie?

  Ontvangt u graag meer informatie over de 24-uurslevering van Hijswinkel? Of heeft u nog vragen over een van onze handkettingtakels? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier. U kunt ons ook e-mailen op: info@hijswinkel.nl.

 • Elektrische takels

  Voordelig geprijsde elektrische takels van Hijswinkel

  Wilt u een elektrische takel kopen van van de allerbeste kwaliteit? Bij Hijswinkel hebben we een ruim assortiment hef- en hijsmiddelen, waaronder verscheidene elektrische kettingtakels van echte topmerken.

  Elektrische kettingtakels van Hijswinkel

  Hijswinkel levert elektrische takels van kwaliteitsmerken als CM, Hitachi en Nitchi voor een zeer voordelige prijs. Wij kunnen u onze hef- en hijsmiddelen zo goedkoop aanbieden vanwege ons unieke en uitgekiende concept. Bovendien hebben wij zeer snelle levertijden. Vaak heeft u uw bestelling al binnen 24 uur in huis.

  Veiligheid gewaarborgd: EKH erkend bedrijf

  Betrouwbaarheid en veiligheid. Dat vinden wij net zo belangrijk als u. Al onze elektrische kettingtakels voldoen dan ook aan de geëiste veiligheidsnormen. Als een van de Erkende Keurbedrijven Hijs- en hefmiddelen (EKH) kunnen we desgewenst ook jaarlijkse inspecties en keuringen uitvoeren. Zo bent u er altijd zeker van dat uw takels in topconditie zijn.

  Dáárom bestellen bij Hijswinkel

  • Betrouwbare kwaliteitsproducten voor een scherpe prijs.
  • Gemakkelijk online elektrische kettingtakels zoeken en bestellen.
  • Gemakkelijk en veilig betalen via Multisafepay.

  Wilt u meer weten?

  Heeft u nog vragen over een elektrische takel van Hijswinkel? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Vul het contactformulier in of bel naar 085 - 401 39 29. Wij geven u graag deskundig en passend advies over het aanschaffen van elektrische takels.

 • Lieren

  Elektrische lieren en handlieren

  Heeft u snel een nieuwe elektrische lier of handlier nodig voor op de bouwplaats? Dan bent u bij Hijswinkel aan het juiste adres. Als u in onze webshop een elektrische lier of handlier bestelt, heeft u uw lier vaak al binnen 24 uur in huis! En dat tegen prijzen die u nergens anders tegenkomt!

  Voordelige én veilige elektrische lier 

  Elektrische hijslieren en handlieren maken het werk op uw bouwplaats een stuk eenvoudiger. Bij Hijswinkel kunt u terecht voor de compacte elektrische minilieren van het kwaliteitsmerk Eller. Deze bouwlieren kunt u gemakkelijk en veilig aan een horizontale steigerpijp bevestigen. De lasthaak is 360 graden draaibaar. Eller heeft ook speciale zwenkarmen ontwikkeld om de elektrische lier verticaal te bevestigen. De bouwlieren zijn verkrijgbaar in verschillende capaciteiten, oplopend tot 300 kilo. Daarnaast vindt u bij Hijswinkel ook een ruim aanbod handlieren die uiteraard ook van hoge kwaliteit zijn. Deze handlieren voldoen aan alle eisen die gesteld worden op de gemiddelde moderne bouwplaats.

  Waarom elektrische lieren en handlieren bestellen bij Hijswinkel?

  • Voordelig geprijsd en snelle levertijden.
  • Onze bouwlieren voldoen aan alle actuele wet- en regelgeving.
  • Ook voor jaarlijkse inspecties en keuringen.
  • Wij zijn een Erkend Keurbedrijf Hijs- en Hefmiddelen (EKH).

  Ontvangt u graag meer informatie?

  Ontvangt u graag meer informatie over onze elektrische lieren, handlieren of de speciale zwenkarmen? Vul dan het contactformulier in of stuur een e-mail naar: info@hijswinkel.nl. Wij geven u graag passend, deskundig advies!

 • Loopkatten

  Loopkatten van hoge kwaliteit bestellen bij Hijswinkel

  Wilt u een loopkat monteren in uw werkplaats? Hijswinkel heeft verschillende voordelig geprijsde loopkatten in het assortiment. Indien gewenst kunnen wij de (elektrische) loopkat met takel leveren. Hijswinkel denkt altijd mee met u als klant om het product te vinden dat aansluit bij wat u zoekt en nodig heeft.

  Mechanische- en elektrische loopkatten

  De loopkatten hebben een lage inbouwhoogte. Ook kunt u ze voor verschillende balkbreedtes verstellen. Daardoor zijn ze in vrijwel elke werkplaats moeiteloos te monteren. Elke loopkat heeft gesmeerde kogellagers voor een lage rolweerstand, waardoor de loopkat soepel rijdt. Naast mechanische loopkatten leveren we ook de elektrische loopkatten van Hitachi. Hijswinkel is een EKH keurbedrijf. Ook voor inspecties kunt u bij ons terecht.

  Loopkat bestellen bij Hijswinkel

  Loopkatten bestelt u bij Hijswinkel, want bij ons vindt u alleen hijs- en hefmiddelen van hoge kwaliteit, en dat voor lage prijzen. Daarnaast kunt u er bij ons vanop aan dat u uw loopkat snel in gebruik kunt nemen. Omdat we alles direct uit voorraad leveren, heeft u uw bestelling vaak al binnen 24 uur in huis. De betaling is ondergebracht bij Multisafepay: gemakkelijk en veilig.

  Heeft u nog vragen?

  Neem gerust contact met ons op als u nog vragen heeft over de mechanische of elektrische loopkatten in onze webshop. Vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar: info@hijswinkel.nl.

 • Rateltakels

  Professionele rateltakel

  Hijswinkel is de leverancier van al uw hijsmiddelen. Welke klus u ook krijgt, bij ons vindt u gemakkelijk de hijsmaterialen die u nodig heeft. Zo kunt u ook de juiste rateltakel bij ons vinden. Wij hanteren bij elk product hoge kwaliteits- en veiligheidseisen, want niets is belangrijker dan veiligheid op de werkvloer. Bestel daarom uw rateltakel bij Hijswinkel.

  Specificaties van de rateltakel

  Elke klus vereist een andere manier van werken en dus ook andere hijsmaterialen. Dat snappen wij. Daarom heeft u bij ons een ruime keus, zodat u de juiste rateltakel kunt vinden. U kunt bij ons kiezen uit:

  • Een rateltakel met of zonder overlastbeveiliging
  • Een rateltakel van het merk CM, Eller, Nitchi of HW
  • Een rateltakel met tonnage van 0,25 tot en met 9

  Dus om welke klus het ook gaat, bij ons vindt u het juiste product voor een lage prijs.

  Bestellen bij Hijswinkel

  Bestellen bij Hijswinkel heeft veel voordelen. Zo zijn de levertijden bij ons kort en is hoge kwaliteit gegarandeerd. Meer weten over een rateltakel bestellen bij Hijswinkel? Of heeft u andere vragen? Dan kunt u het contactformulier invullen. Een medewerker zal klaarstaan om u te helpen.

 • Luchtlieren en -takels

  Laag geprijsde kwaliteitskettingtakel (1-20 ton) bij Hijswinkel

  Zoekt u een kettingtakel om lasten van 1, 10 of wel 20 ton op te hijsen? Die bestelt u snel, goedkoop en gemakkelijk bij Hijswinkel! We hebben een breed assortiment hef- en hijsmiddelen van hoge kwaliteit die voldoen aan alle wettelijke verplichtingen. Vanwege ons uitgekiende concept kunnen we u onze kettingtakel ook nog eens tegen een lage prijs aanbieden!

  Handkettingtakels van 0,25 tot 20 ton

  Bij Hijswinkel kunt u terecht voor een Eller handkettingtakel van 0,25 of 0,5 ton, maar ook van 1 t/m 20 ton. Ook leveren we de lichtgewicht Nitchi handkettingtakels die geschikt zijn voor lasten van van 0,5 t/m 3,2 ton. De CM handkettingtakel van 0,5 tot 10 ton heeft een uniek handwieldeksel. Daardoor kunt u de kettingtakel 360° draaien, zodat u aan elke kant kunt werken.

  Elektrische kettingtakel

  Onze elektrische kettingtakels zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en zijn van verschillende merken. We leveren elektrische takels van de kwaliteitsmerken CM, Hitachi, Nitchi en Yale. Sommige kettingkabels zijn geschikt voor lasten kleiner dan 1 ton, andere heffen lasten to wel 30 ton.

  Meer weten?

  Wilt u meer weten over de kettingtakels vanaf 1 ton in ons assortiment? Vul dan gerust het contactformulier in of e-mail ons op info@hijswinkel.nl. Wij adviseren u graag!

 • Zwenkarm takel

  De juiste zwenkarm voor uw takel vindt u geheid bij Hijswinkel

  Zoekt u een geschikte zwenkarm voor de takel bij u op de bouwplaats? Hijswinkel adviseert u graag bij uw keuze. Wij zijn een Erkend Keurbedrijf Hijs- en Hefmiddelen (EKH).

  Zwenkarm voor elektrische takel

  Een elektrische takel maakt het werk op uw bouwplaats een stuk lichter en eenvoudiger. Bij Hijswinkel kunt u terecht voor de compacte elektrische minilieren van het kwaliteitsmerk Eller. Deze bouwlieren kunt u gemakkelijk en veilig aan een horizontale steigerpijp bevestigen. De lasthaak is 360 graden draaibaar. Eller heeft ook speciale zwenkarmen ontwikkeld om de elektrische lier verticaal te bevestigen.

  Voordelen bestellen bij Hijswinkel

  • Zeer ruim assortiment: de juiste zwenkarm voor elke takel.
  • Deskundig advies: informeer naar de mogelijkheden.
  • Voordelig geprijsd en snelle levertijden.

  Onze producten voldoen aan alle actuele wet- en regelgeving. U kunt bij ons ook terecht voor de jaarlijkse inspecties en keuringen conform EKH.

  Meer informatie ontvangen

  Wilt u uw elektrische bouwlier verticaal bevestigen met een speciaal ontwikkelde zwenkarm voor takels? Vraag ons dan gerust naar de mogelijkheden. Vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar: info@hijswinkel.nl. Wij geven u graag meer informatie over de juiste zwenkarm voor uw takel.

Takels en lieren