Grootste Webshop van NL en België in hijs- en hefmiddelen

 • Gratis advies, telefonisch bereikbaar
 • Ruim 40.000 artikelen uit vooraad leverbaar
 • 6 dagen p/week op locatie bezorgd
 • > 10.000 terugkerende klanten
 • Betalen op rekening
 • Grootste NL en BE webshop hijs- en hefmiddelen

Werkplaatsinrichting

Wiki

Alles voor veilige en efficiënte werkplaatsinrichting bij Hijswinkel

Heeft u hef- en hijsmiddelen nodig voor de werkplaatsinrichting van uw garage of productiebedrijf? Bij Hijswinkel vindt u uitsluitend werkplaatsinrichting van hoge kwaliteit. Stuk voor stuk voldoen onze producten aan de kwaliteits- en veiligheidsnormen die gesteld worden door de EKH.

Werkplaatsinrichting

Met een goede werkplaatsinrichting en een opgeruimde werkvloer voorkomt u ongelukken en verhoogt u de efficiëntie. Bij Hijswinkel kunt u terecht voor:

 • Ladders en trappen.
 • Veerbalancers en positioneerders.
 • Diverse lasthaken, onder meer voor stapelaar en kraan.

Veerbalancers en positioneerders dragen bij aan een veiligere werkomgeving. Een veerbalancer houdt opspangereedschappen, zoals laspistolen, van de vloer. Zo blijft uw gereedschap schoon en gaat het des te langer mee. Positioneerders zijn eveneens onmisbaar voor een goede werkplaatsinrichting. Elektriciteit, perslucht, netwerkaansluitingen of water houdt u altijd klaar voor gebruik, op de juiste hoogte en plaats.

Voordelen webshop Hijswinkel

Bij Hijswinkel kunt u terecht voor werkplaatsinrichting van de beste kwaliteit, en dat voor een zeer scherpe prijs. Wij leveren uitsluitend hijsmiddelen die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Zo zorgt onze werkplaatsinrichting ervoor dat de veiligheid in uw werkplaats op orde is en blijft.

Heeft u hef- en hijsmiddelen nodig voor op de bouwplaats of in de garage? Hijswinkel heeft jarenlange ervaring in de hijs- en hefwereld. Wij kunnen u dan ook voorzien van deskundig advies bij de aanschaf van uw werkplaatsinrichting. Voor elke gebruikstoepassing hebben wij de juiste oplossing.

Deskundig advies

Wilt u meer weten over een van onze producten of werkplaatsinrichting in het algemeen? Neem dan gerust contact met ons op. Vul het contactformulier in of een e-mail ons op: info@hijswinkel.nl. Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder.

Lees meer
Inklappen
 • Lasthaak

  Elk type lasthaak bij Hijswinkel

  Heeft u een bepaald type lasthaak nodig? Hijswinkel is dé specialist in hef- en hijsmiddelen. In onze webshop vindt u geheid wat u zoekt. En dat tegen een scherpe prijs.

  Hijswinkel: voor elk type lasthaak

  Wij leveren elk type lasthaak, van topschalmen, hijsogen, ooghaken en aanlashaken tot wartelhaken en veiligheidshaken met griplatch. Daarnaast hebben we ook lasthaken in het assortiment die u aan uw stapelaar of kraan kunt bevestigen.

  Online lasthaken bestellen bij Hijswinkel

  Hijswinkel levert alleen hef- en hijsmiddelen van hoge kwaliteit die voldoen aan alle veiligheidseisen. Dat doen we niet alleen voor zeer voordelige prijzen, maar ook nog eens snel! U heeft uw lasthaak binnen 24 uur in huis en kunt dus snel weer aan de slag.

  Wilt u nog iets vragen?

  Wilt u meer weten over een specifieke lasthaak uit ons assortiment, neem dan gerust contact met ons op. U kunt daarvoor het contactformulier invullen of een e-mail sturen. Ons e-mailadres is: info@hijswinkel.nl.

 • Positioneerder

  Hijswinkel is de expert op het gebied van hijsmiddelen. In ons uitgebreide assortiment vindt u gemakkelijk het hijsmiddel dat nodig is voor uw werkzaamheden. Zo vindt u bij Hijswinkel ook de positioneerder die u zoekt. Alle producten die wij verkopen voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Zo wordt de veiligheid op uw werkvloer verhoogd.

  Een positioneerder gebaseerd op uw eisen

  Alle postioneerders van Hijswinkel zijn zeer degelijk, geschikt voor professioneel gebruik en voldoen aan de CE norm en aan de DIN normen: EN 12100:2011-03 / 15112:1979-05. Hiermee is uw veiligheid gewaarborgd.

  • verkrijgbaar in diverse capaciteiten
  • behuizing van slagvast kunsstof
  • de kabel is gemaakt van polyamide.

  Meer informatie?

  Om de sluiting binnen 24 uur bezorgd te krijgen kunt u deze bestellen in onze webshop. Voor overige vragen of advies kunt u contact opnemen. Dit kunt u gemakkelijk doen via het contactformulier of gewoon even bellen (ons telefoonnummer staat bovenaan de pagina vermeld).

 • Veerbalancers

  Professionele veerbalancers

  Hijswinkel is de expert op het gebied van hijsmiddelen. In ons uitgebreide assortiment vindt u gemakkelijk het hijsmiddel dat nodig is voor uw werkzaamheden. Zo vindt u bij Hijswinkel ook de ENDO of TECNA veerbalancer die u zoekt. Alle producten die wij verkopen voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Zo wordt de veiligheid op uw werkvloer verhoogd.

  Een veerbalancer gebaseerd op uw eisen

  Bij Hijswinkel hebben we een uitgebreid aanbod veerbalancers, zoals ENDO en TECNA veerbalancers. Zo leveren wij veerbalancers met diverse behuizingen, geschikt voor uw specifieke situatie:

  • verkrijgbaar in diverse capaciteiten
  • verschillende type kabel (materiaal)
  • aluminium of kunststof behuizing

  Meer informatie?

  Om de sluiting binnen 24 uur bezorgd te krijgen kunt u deze bestellen in onze webshop. Voor overige vragen of advies kunt u contact opnemen. Dit kunt u gemakkelijk doen via het contactformulier of gewoon even bellen (ons telefoonnummer staat bovenaan de pagina vermeld).

 • Liften

  Bij Sumner staan onze klanten steeds voorop. Een van onze hoofddoelen als fabrikant is om onze klanten kwalitatief hoogwaardige gereedschappen tegen concurrerende prijzen aan te bieden. Lassers zijn echter niet alleen onze klanten - wij leren van de lassers vanuit de praktijk, welke producten zij nodig hebben om hun taken eenvoudiger te kunnen verrichten. Deze ideeën helpen ons om betere producten te kunnen ontwikkelen en produceren. Onze klanten maken wezenlijk deel uit van onze onderzoeks- en ontwikkelafdeling: zonder hun inbreng zou Sumner niet in staat zijn om geweldige, nieuwe producten te blijven aanbieden. Een verder wezenlijk kenmerk van de filosofie van Sumner is onze focus op veiligheid. Alle medewerkers van Sumner streven er altijd naar de veiligheid van de personen die onze producten gebruiken, te waarborgen. Wij weten dat de prijs altijd een belangrijk issue is voor onze gebruikers: we zullen echter nooit concessies doen aan kwaliteit 0f veiligheid om op kosten te besparen. Wij weten wat van alle producten van Sumner verwacht wordt, en deze zijn voor een jarenlang gebruik ontwikkeld. Je zou kunnen zeggen dat Sumner zijn gereedschappen zo produceert als lassers ze zouden maken. Het resultaat is dat gereedschappen van Sumner niet alleen als de beste binnen hun branche, maar ook als de meest betrouwbare te boek staan, om taken effectief en veilig mee te kunnen uitvoeren.